Välkommen till fam Nilsson/Waara

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

Kärlek och eldfesten

Av Malin Nilsson - 22 augusti 2011 22:42

I lördags var jag och familjen först och såg på Silja cupen och sen var jag ut på Eldfesten med Anki och Mia.


 


Det är väldigt länge sedan jag haft så trevligt och det tackar jag brudarna för!


 


Vi dansade,satt PÅ båten och mös vid elden;-) Det vart mycket mysugt surr med människor och som sagt så var det länge sedan jag haft så trevligt. Det är liksom mycket mysigare att sitta ute vid en eld när det är riktigt mörkt ute än att vara inne i en rörig lokal. Inget ont om lokalerna här i Kalix men jag älskar att vara ute i den friska luften och umgås.

Vissa frös men jag och Anki var då inte ett dugg frusna!


 


Igår var jag inte ett dugg bakis och tur var väl det! Pappa kom med traktorn och vi fixade till både på framsidan och baksidan. Tack gode gud säger jag bara! Det har sett ut som att det har bott nå riktiga tattare här:-/

Men nu är det bara att fixa matjord till framsidan och baksidan och sen så gräset.

Dawid har börjat fixa det sista bredvid grunden också. Vi har köpt vitt/svart grus och det kommer bli kanoners!

Har precis bestämt oss för en mycket snygg lampa att ha bredvid ytterdörren.


Imorgon åker Anki med familj till Turkiet och solar och jag kommer sakna henne i massor!

Både på jobbet och privat=) Hon är kanoners!


Annars händer det inte mycket här hemma. Jag ska jobba 11 dagar på raken nu och sen åker jag till Sthlm med ett litet gäng från TC. Det kommer bli mycket skoj!

Imorgon ska jag ut på en morgonprom med HJ eller HB som hon heter nu för tiden=)

Det blir att man träffas på tok för sällan men vi får ta igen det i vinder istället när vi inte har så många projekt ute att göra;-) Sen har jag ett pumppass på kvällen. Tänkte försöka smita 20 minuter innan jag slutar imorgon för jag har kommit på att mitt pass börjar kl 18 imorgon! Inte bra men jag har ju ganska snälla chefer;-) Dom bästa!


/ M


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Nilsson - 9 maj 2012 16:48

Nu har jag bytt blogg igen!   Tillbaka till den gamla=)   Hoppas vi ses där!   www.mallan79.blogg.se ...

Av Malin Nilsson - 8 maj 2012 23:30

Mina underbara stjärnor! 

Av Malin Nilsson - 2 maj 2012 22:24

Mitt hjärta! 

Av Malin Nilsson - 29 april 2012 00:32

Min lilla goa groda?

Av Malin Nilsson - 29 april 2012 00:22

Dagen idag har varit bra. Har jobbat 10-15.30 medans mina damer varit med mommo å moffa och kusin Alec. Har varit lite trött men det kan bero på att jag tog mig i säng kl 01.00 igår kväll, vilket ALDRIG brukar hända! Jag har en förbannades härlig ...

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Välkommen till fam Nilsson/Waara med Blogkeen
Följ Välkommen till fam Nilsson/Waara med Bloglovin'

Bloggsvar.se


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se