Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under april 2010

Av Malin Nilsson - 7 april 2010 07:30

Jag känner mig sååå trött idag!!! Elsa slog upp sina blåa just efter kl 5!

Då ville INTE hennes mamma stiga upp men det var bara gilla läget och smyga upp så resten av familjen kunde sova vidare. Och dom sover fortfarande;-)

Men när dom stiger upp tänkte jag vara så fräck att jag kryper ner under täcket ett litet tag till;-) Lilja ska få vara ledig från dagis resten av veckan. Eller idag i alla fall. Det är ju så lite barn där nu när det är lov.

Jag hade tänkt hinna hjälpa Dawid att isolera lite när lilla damen sover men vi får väl se hur det kommer hinnas? Bara därför kommer hon sova i 30 minuter... Nåja vi tar det som det kommer!

Annars har jag lite småärenden att göra idag. Måste på jobbet och se om det finns någon fin cykel till gumman som blivit för stor för sin.

Hon sa igår att hon skulle ut och cykla idag så det är väl bara att leta rätt på hjälmen;-)


Funderar på att baka nåt idag. Ronjas bakverk som hon gjorde igår såg härligt goda ut! Kanske man kan få receptet? ;-)

Jag är SÅÅÅÅ sugen på att träna nu! Var och promenerade igår på kvällen och ikväll har jag spinningpass. Nästa vecka är D ledig en del så då tänkte jag passa på att hinna träna en hel del!

  


Nu ska jag ta och kanske den sista stolsdynan i tvätten och sen kanske stöka lite så familjen vaknar;-)


Ha en bra dag!!!


  

Av Malin Nilsson - 6 april 2010 15:00

Imorse var jag trött och kände mig otroligt slö!

Jag var sugen på en promenad med vagnen när Lilja var på dagis en kort sväng. Men jag tog mitt förnuft till fånga och tog tag i huset istället!

Jag har hunnit städa toaletten,tvätta,dammsuga,dammtorka,skura,tömma och fylla diskmaskinen,plocka ihop överallt +på Liljas rum! Sen har Korpikborna och svärmor varit på besök. Det var mycket trevligt och Lilja älskade det! Nu vart jag däremot lite förslappad... Men jag ska ta och hänga en tvättmaskin så jag får ta och tvätta upp några stolsdynor som är i rejält behov av en tvätt! Sen ska jag ta med mig ungarna (när Elsa vaknar) och dra till Vallen. Dawid kommer dig när han slutar ikväll för han ska hjälpa pappa skriva nå räkningar från firman. Sen ska jag ut och promenera!!! SÅ UNDERBART!

Håller på å ladda in en ljudbok på min ipod. Har aldrig lyssnat på en sån så detta ska bli intressant! Brukar hellre lyssna på musik när jag promenerar men jag tänkte testa i alla fall;-)


Nu ska jag gå och hänga tvätt!!!


See ya!

Av Malin Nilsson - 5 april 2010 08:16

Börjar med att bjuda på en underbar bild på våra söta kärringar;-)

  


Sen kommer lite bilder från igår när vi var ute hela dagen!


            


Sen måste jag göra reklam för 8848 Altitudes kläder! Alexander låg ner i en pöl i 2 timmar och var inte ett dugg blöt igenom i sin goretex overall och samma gäller med Liljas!

      

Josefin har på sig 8848 Altitudes a-tec dress och den höll tätt den me såklart!


      

Mina coola flickor;-)


Och sen åt vi grillat hela dagen också såklart!


        


Idag ska vi till Vallen och sy gardiner till gummornas rum!

Och Lilja påstår att hon ska leka i vattenpölen med Alec igen=)


See ya!

Av Malin Nilsson - 2 april 2010 21:35

Igår var Lilja och Alexander så underbart söta när dom klädde ut sig till påskkärringar. Bilder kommer när jag hämtar kameran från Vallen!

Vi sov över på Vallen för att Maria fick ett infall 10 minuter innan bolaget stängde att vi skulle gå ut. Så vart det och vi hade underbart kul!!!

Vi var ut på folkan och det var väldigt mycket folk och framförallt en salig blandning av åldrar. Kul hade vi och vi kom hem 02.45


Imorgon ska vi mysa på dagen. Jag har lovet gubben att han ska få vara nere och isolera nästan hela dagen. Känns som att man börjar vilja få klart där nu;-)


/ M

Av Malin Nilsson - 2 april 2010 19:52

Nu har gumman äntligen fått sig en stol. Snygg vart den också! Har varit på ikea och lekhuset i happis idag. Lilja och Elsa är helt slut! Elsa somnade nyss direkt efter hon ätit klart vällingen och Lilja är på väg:) Jag ska åka till Tc och låna Saras tröja/jacka och se om den passar bättre på mig än på henne:) Ha en bra påsk!

 

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards