Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under april 2010

Av Malin Nilsson - 18 april 2010 09:01

Fatta egentligen hur mycket vädret kan göra för ens humör.

Direkt det börjar snöa och är grått ute känner man att energin bara försvinner från kroppen. Men när det är varmt och soligt blir man full av energi.

Det är ganska konstigt... Känner just nu att jag lika gärna hade kunna gå och lägga mig igen. Men jag tror inte att mina barn går med på det;-)

Elsa sover i och för sig ute just nu men Lilja skulle ju bli galen på mig!

Dawid ska snart gå ner och isolera på nedervåningen. När gumman vaknar ska vi åka till Vallen. Måste ringa Barnens hus också för ena däcket på vårat vagn har lossnat. Det visade sig att det har lossnat en plastbit som sitter som en spärr på däcket. Måste ringa och kolla om man kan beställa en ny. Det hoppas jag verkligen att det går!

Idag är jag sugen på att träna! Tänkte fara ut och springa imorse men ändrade mig när jag såg ut och upptäckte att det fortfarande snöade. Känner inte för att halka ihjäl mig! Men jag tror att jag ska gå på nåt pass ikväll eller så far jag och promenerar lite senare.


Nu ska jag i alla fall vila på soffan några minuter!



Av Malin Nilsson - 17 april 2010 21:02

Äntligen har jag hittat en jacka till gumman!

Hittade den på Villervallas hemsida och fastnade för den direkt.

Men den var svår att få tag på. Ringde runt till lite olika butiker och till slut fanns den i en butik i Umeå och dom var så gulliga att dom skickade den till mig idag;-) Här kommer en bild! Det är den gröna.


  

Jag tycker i alla fall att den var himla cool;-) Sen var det en härlig färg också eftersom hon alltid haft rött och rosa. Funderar på om jag ska köpa en grön eller röd mössa till? Nå måste till Luleå med syster snart så då får jag handla det.


Idag har vi varit på Vallen hela dagen. Dawid har hjälpt pappa m.m att kapa ved hela dagen och jag har blivit klippt,slingad och färgad uppe i huvudet av duktiga Camilla. Jag var himla nöjd! Så nu är jag ganska ljus;-)

Sen har vi grillat här hemma med Petra, Andreas och Nora.

Elsa och Nora är så härliga när dom pussas och leker med varandra.

Nu sover båda mina ungar och Dawid är och dricker öl med Wennberg och några till kompisar. Jag sitter och ser på "Flightplan" och har ont i mammahjärtat. Hur kan man göra nåt sånt!? Har sett den en gång förut men blir lika arg nu!


/ Malin

Av Malin Nilsson - 16 april 2010 23:20

Det kan man lugnt kalla det för=) Jag,mamma,Lilja,Elsa och Alec drog iväg till Luleå idag. Vi shoppade massor och det bästa var att vi fyndade MASSOR på rea! Jag brukar typ inte ens idas kolla på reavarorna för jag brukar aldrig hitta nåt där... Men idag hittade jag massor och dessutom var det halvahalva på dom! Ja, herregud så bra;-) Men däremot hittade jag ingen jacka till gumman...

Måste kolla en sväng på jobbet igen. Men dom känns så stora i strl 80.

Dom ser gigantiska ut men jag kanske måste testa dom på henne först. Hon kanske är större än jag tror;-)


Imorse kl 6.50 skodde jag på mig löparskorna och drog ut på en runda.

Jag måste säga att det var gudomligt skönt!

Imorgon blir det en favorit i repris. Men det blir nog inte riktigt så tidigt;-)

Sen ska ju Camilla fixa mitt hår också=) Jaaaa så skönt!


/ M

Av Malin Nilsson - 15 april 2010 11:22

Min älskling busar för fullt medans jag lagar mat:)

 
Av Malin Nilsson - 14 april 2010 21:35

Jag har varit och sprungit idag och jag förbättrade med 2 minuter! Inte dålig... Nu börjar jag komma igång;-) Det är så himla skönt också att springa.

Det kan jag garantera att jag ALDRIG annars har tyckt! Men det kanske har nåt å göra med att jag har hälften så stora bröst och är 10 kg lättare?

Nu gäller det bara att hålla i.


Imorgon har jag spinningpass igen! Sååå roligt! Häng på vettja! Kl 19.30 på Tc.

Jag tror att jag ska vara med på torson som är direkt efter me. Känns som att jag måste träna upp  min mage... Igår när jag hade varit och tränat och skulle dra bort tejpen från brösten så såg jag att det har öppnat sig lite på det andra bröstet. Snark! Nu när det första äntligen börjat läka så bra. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka att inte byta ut tejpen så ofta. Jag får väl köra någon specialdusch så jag inte blöter ner dom. För varje gång jag drar bort dom river det ju i ärren. Ska försöka hålla ut i 3 månader till. Allt för att få snygga ärr;-)

Om nu ärr kan vara snygga;-) ?


Nu ska jag gå och se på Medium.


Natti natti!

Av Malin Nilsson - 14 april 2010 12:26

Elsa i sin nya mössa:) Nu är det bara jacka som fattas.

 
Av Malin Nilsson - 13 april 2010 22:27

I love it! Idag har jag lett ett underbart roligt pass som påminde mig om hur mycket jag älskar att sitta där framme på spinningcykeln och få alla kunder att prestera deras bästa och sen lite till;-) Det är en sån underbar känsla!

Sen gillar jag när kunderna kommer fram och kommenterar passet. Jag vill höra både ris och ros såklart för det är sånt man utvecklas som instruktör av.


Annars så har jag jobbat 10-14.30 idag. Lika skoj som alltid! Älskar verkligen mitt jobb och såklart mina kollegor;-) Fast taskiga Sara ska ge igen och vara ledig ett år... Vi har köpt en cykel till Liljen. En vit en med guld blommor.

Den har cykelkorg,pakethållare och en ringklocka;-) Valde mellan en Scott och den vi tog men jag tycker Scotten var lite killig och sen har hon en Scott sen tidigare som Elsa ska få ta över om nåt år;-) Elsa ska få sig en trehjuling:-)

Imorgon ska jag och se på en jacka till henne men jag tror att det är ganska tröstlöst att hitta en i Kalix. Men kika kan  man ju i alla fall göra. Har hittat en cool mössa som Nora också har.


Till helgen ska jag bli lite ljusare uppe i huvudet. Camilla ska fixa mitt och mammas hår;-) Hon är jätteduktig!


Nu ska jag snart gå och duscha! Har sett så mycket bra program på tv så jag har inte kunnat slita mig till duschen.


Sov sött!

Av Malin Nilsson - 12 april 2010 21:23

Idag har jag jobbat. Jag hittar mig alltid nåt snyggt när jag jobbar... Snark!

Idag vart det en snygg rosa nike tröja. Mycket fin!!! Sen ska vi beställa en ny cykel till Lilja imorgon. Jag har frågat vilken hon vill ha. Har visat bilder på 2 st och ena gången vill hon ha den lila nästa gång den röda. Hmm jag tar nog beslutet i egna händer tror jag;-)


Imorgon ska jag på en promenad innan jag börjar jobba kl 10. Sen  jobbar jag till kl 15 och på kvällen leder jag spinning! Kul;-)

Funderar på å fara å springa på onsdag men jag vet inte om jag  hinner för D ska och jobba:-( Han börjar så tidigt... Kanske far till Vallen och äter och passar på å springa ett pass innan maten;-)


Jag har kommit på att Elsa inte har någon vår/sommar jacka! Måste på stan och kika på en imorgon efter jobbet. Lilja hade bara en i strl 86 och det drunknar Elsa i nu. När Lilja var 10 månader var det ju svinkall vinter!


Nu ska jag mysa med min älskling som äntligen kommit hem;-)

/ Malin

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards