Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under februari 2010

Av Malin Nilsson - 12 februari 2010 14:48

Idag anlände ett par svarta jeans som jag budat in från Tradera.

Som satt som ett smäcke! Helt perfekta och knappt använda för ca 50 kr;-)

Igår budade jag in ett par nya jeans för 95 kr=) Har även ett par andra som jag använder nästan varje dag som jag fyndade för 200kr. Det gillas!


Jag är bara in en snabbis och uppdaterar er för Dawid har farit med båda ungarna och hämtat Alec från dagis så jag smygsitter här lite=)

Har lovat att dammsuga och det är nog dags nu om jag ska hinna!


Bjuder på lite bilder innan=) Kom just på att det är så länge sedan jag lagt in nå bilder! Ska skärpa mig;-)


  

Elsa överlycklig för att hon kan stå i ca 10-15 sekunder!


  

Snorig nyvaken huligan i sängen=)


  

Syskonkärlek på HÖG nivå;-)


  

Och till sist en bild på en gullunge som far fram med en väldans fart på golvet=)


Nu måste jag dammsuga!


Av Malin Nilsson - 11 februari 2010 09:23

   Båda mina damer är hemma och hostar och snorar sen några dagar tillbaka.

Lilja hade krupp igen får 2 nätter sedan:-( Men jag satt med öppet fönster med henne i en timme och fick henne att lugna ner sig och då var det som att det avtog efter ett tag och vi kunde sedan somna om efter ca 2 timmar.

Inatt var det Elsas tur att vara vaken! Hon har varit täppt i näsan och även fast jag gav henne näsdroppar hela tiden så hjälpte det inte. Hon ville inte ha tutten och sen fick hon feber så det var bara att sätta sig upp och byta blöja och ge se supp mitt i natten. Efter det har hon halvsovit bara och legat och vridit och vänt på sig resten av natten. Jag har legat kvar i sängen i nästan en timme efter att dom andra gått upp men gissa om jag ändå är trött...

Igår sov Lilja 20 minuter på dagen eftersom hon varit uppe flera timmar natten innan och igår på kvällen så somnade hon inte förrens just innan 23 och då somnade hon i soffan. Hon låg och skruvade på sig i 2 timmar i sin säng och då tog vi till slut upp henne.


Idag har vi inte mycket till planer. Dawid ska väl greja på där nere ett tag så jag får göra mitt bästa för att ta ungarna själv. Får väl vara mycket på golvet med Elsen för jag vågar inte ännu bära uti henne. Men det ska nog gå bra=)


Jag och Dawid har börjat köra den feta dieten och skippar socker och kolhydrater istället så vi får väl se om den funkar;-) ? Jag har förresten nått -10kg nu och det var mitt mål men om man kan gå ner mer är ju inte det heller fel;-) Nå nu ska jag plocka undan frukosten och göra nån nytta här hemma på hjortron!


/ Mallan Brallan

Av Malin Nilsson - 9 februari 2010 13:51

Kolla in underbart söta ungarna Siri och Joel!


   (Siri)


   (Joel)


Grattis igen till alla 4 stolta föräldrar och självklart också till storebror Elias;-)

Snacka om att man bli sjuk efter en bebbe fast jag har en underbar liten här hemma!

Men hon börjar ju bli stora damen;-) Hon tog några krypsteg för några dagar sedan. Hon drar sig upp mot grejer och är igång hela tiden. Den lilla tokan har börjat få ett himla temperament också precis som sin syster!

Storasyster Lilja Waara är inne i 3års trotsen så här 3 veckor innan hon fyller 4 år.

Ja herregud hur det brukar låta här hemma. Igår flippade hon totalt när jag håll på att laga mat och tog fram stekspaden och hon kom på i ögonblicket hon såg den att det var ju den jag var i köket för att hämta!

Hon skrek så man skulle kunna tro att någon hade klämt henne eller gjort illa sig rejält!

Kvällen innan så flippade hon för att hon tyckte att jag stoppat för lite tandkräm på tandborsten när hon skulle borsta för andra gången på kvällen själv. Då flippade hon ur totalt så moster,mommo och Alec kom springande för att se om hon gjort sig illa=) Haha ja dramatikern kallas hon även;-) Mamma påstår att jag var PRECIS likadan när jag var liten så det är väl bara att bita ihop;-)


Just nu ligger Elsa och sover i sängen här hemma. D är och hämtar Lilja från dagis och dom skulle även överraska Alec och hämta hem honom från dagis. Sen ska vi till Vallen och sova för sista natten!

Det ska bli skönt att sova hemma sen=) Haha Alec är nog ganska less oss för när vi varit på hockey för någon dag sedan och var på väg till Vallen sa han: Mamma, vi ska köra hem dom till deras hus. Dom ska bo där nu.

Söta unge!


Igår var vi och beställde Nike kläder som kommer till hösten på Tc. Ska bli såååå skönt att få lite nya kläder!

Jag vill börja träna NU!!!


Nåja nu ska jag surfa vidare och sen göra kaffe till gubben!


/ Malin

Av Malin Nilsson - 8 februari 2010 18:05

Mina damer har blivit förkylda. Inatt har Elsa haft krupphosta så vi fick stoppa på luftfuktaren mitt i natten. Lilja har legat och sett på barnprogram sen kl 5 imorse så hon är ganska så trött nu kan jag meddela! Det blir en tidig kväll.

Elsa är nu bättre men är lite febrig,hostig och trött. Hujja vad man inte vill att sina barn ska vara sjuka:-( Jag har själv också blivit förkyld. Det är inte kul!


Jag har varit på vårdcentralet och blivit omplåstrad idag. En läkare såg på såret och sa att det inte såg inflamerat ut. Men han skrev en remiss till Ulf som gjorde operationen så han skulle kolla på det. Det känns skönt och jag hoppas att jag får komma så fort som möjligt så man inte får mer ärr än man redan har;-)


Nu ska jag bygga leko med gumman.

Av Malin Nilsson - 6 februari 2010 22:11

Idag tog vi oss en tripp till Luleå hela familjen plus Liljas farmor Karin.

Vi åkte 9.30 och kom hem ca 17.30

Ja men herregud så vi (jag) handlade!!! Elsa fick sig en hel del kläder i strl 80 och Lilja fick också det hon behövde. Själv fick jag inte nåt och inte Dawid heller. Men vi for ju dit för att ungarna behövde kläder så det är ingen fara på taket;-) Jag ska smyga iväg nån gång helt själv och bara shoppa kläder till mig själv;-) Ca kl 14 var vi framme hos Fredrik och Ingela. Dom hade det jättefint hemma och huset var verkligen jättefint! Öppen och fin planlösning.

Efter ca 2,5h började vi resan hemmåt När vi kom hem kastade jag på en pannkaka till middag så det vart en liten sen sådan men gott var det;-)


Imorgon ska D få vara nere på nedervåningen så jag och ungarna åker nog till Vallen för ovanlighetens skull;-) Vi ska sova där till på onsdag. Då flyttar vi hem igen för gott!


/M

Av Malin Nilsson - 5 februari 2010 15:09

Idag har jag städat hela dagen här på vallen! Det blir såååå grävigt med allt folk som vistas här. Man plockar och plockar och plockar lite till och sen tar det 30 minuter till det är lika grävigt igen... Snark!

Ikväll ska vi hem igen;-) Det känns extra kul att komma hem när man inte är hemma så ofta. Man uppskattar hemmet 1000 ggr mer än tidigare! Hem ljuva hem;-) Vi ska mysa hela kvällen! Få se om vi hyr oss nån film och kanske köper lite bubbel med alkohol. Skulle vara gött!


Imorgon ska vi fara till Luleå kl 9. Vi ska handla lite kläder på storheden till ungarna och sen ska vi till Dawids bror och hälsa på en sväng.

Vi ska fråga om svärmor vill följa me också.


Åh idag kände jag från det att jag vaknade upp att detta kommer inte bli min dag... Och tyvärr fortsatte det att kännas så... Jag känner mig trött,less och irriterad. Vet inte på vad men jag har väl helt enkelt vaknat på fel sida...


När jag duschade imorse så tog jag bort tejpen jag har under brösten. Sen när mamma skulle lägga om igen såg hon att på ett ställe är det inte riktigt läkt.

Det var lite fuktigt så mamma tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen och kolla upp det så det inte blir nåt elände! Ska ringa på måndag om det fortfarande är så!


Nu ska jag lägga mig ner och ta det lugnt medans Elsa sover.

Lilja är som en igel på mig idag och jag tror att det bland annat är det som gör mig lite irriterad. Hon ska hela tiden vara där jag är och sliter i mina kläder för att hinna efter mig... Men kan bli galen för mindre!


/ M

Av Malin Nilsson - 4 februari 2010 22:08

Grattis på födelsedagen sötaste Anki!!!

  

Med på bilden ville söt Noris också vara ;-)

Vi har varit på kalas och fikat massor med gott ikväll.

Har även snossat på lilla Joel. Han är ju bara för underbar! Skulle kunna sitta och titta på honom hur länge som helst när han ligger i min famn. Jag kommer inte ihåg ens när Elsa var helt nyfödd. Eller nog kommer man väl ihåg men det känns som att det är evigheter sedan! Fast det bara är 8 månader sen.


Lilja har varit på dagis och lekt och under tiden har vi varit hemma och sorterat barnkläder som jag ska ge bort till min kusin som har en liten söt flicka. Det vart 2 st kartonger med kläder i strl 62-74.

Jag ska även ge lite i strl till Petra för hon lär väl få en till flicka när det nu är dags igen;-)

Sen har jag en stor Ikeapåse som jag ska ge till Röda Korset också. Så med andra ord fanns det en hel del kläder;-) Men jag måste ha kastat allt i strl 80 för det måste jag köpa MASSOR med kläder till Elsa i!       

Medans hon har 2 -3 st kartonger med 86 kläder=) Den strl hade hon i ett år!


Imorgon eller till helgen ska dom komma och borra bergvärme hos oss. Dawid har ju en hel del kvar där nera att göra innan den kan kopplas in men dom borrar nu och lägger slangarna fördigt så det bara är att koppla in.

Fattar inte hur vi ska hinna med allt i sommar som herrn i huset har planerat?! Han ska hinna dränera,skruva dit  sista sidan med panel på huset och bygga ihop balkongen med bron. Förhoppningsvis är vi klara med nedervåningen innan sommaren så vi inte har den att göra också=) Men om 2 veckor börjar D jobba skift igen så då kommer han att vara ledig betydligt mer än vad han är nu! Och jag kommer ju inte att vara sjukskriven så han får lite gjort också;-)


På lördag ska vi till Luleå och shoppa lite och sen ska vi och hälsa på Fredrik och Ingela i deras nya hus.

Ska bli spännande att se hur dom har det! Funderar på om vi ska gå ut och äta på China eller nåt på kvällen? Men vi får väl se... Nån som är sugen att hänga på?


Nu ska jag börja göra mig redo för sängen.

Sov gott!

Av Malin Nilsson - 3 februari 2010 22:00

Imorgon fyller världens bästa Anki 30 år!!! Grattis på dig gumman=)

Och du har ju fått en underbart fin present. En helt underbar liten sötnos!

Imorgon ska vi komma och fika;-)


Idag har Lilja varit på dagis och lekt. Sen har vi busat och hon och Alec har badat. Ja herregud vilket bus det har varit med dom två i badkaret! Helt sjövilda=) Men då var damen trött efter det också! Hon slocknade direkt hon la sig ner och samma gällde för hennes lillasyster. Nu har D gått och sova också. Mina föräldrar sover och Maria lägger Alec och sova. Vet inte om hon också gått och sova? Hmm inga nattugglor här i huset inte!

Funderar själv på att gå och sova. Är ju bara skit på tv också!


Nu börjar jag känna mig som en fungerande människa igen!

Jag kan röra mig ganska bra och jag kan till och med ta på mig sportbh:n själv;-) Jag har ju köpt nya snygga nu! Var även på Chili idag och köpte mig en svinsnygg tröja! Nu börjar jag äntligen vara ganska så nöjd med mig själv.

Bara 1,5kg till ska bort och sen är det klart!

Jag längtar som fasen också tills jag får börja träna igen!!! Och framförallt tills när jag får hålla/bära mina barn! Det har varit det jobbigaste av allt under den här tiden! Smärtan kan jag ta men inte en söt Elsa som sträcker upp sina små armar mot mammi och vill komma upp och inte kan det... Hujja...


Nu ska jag slå av datorn och gå och sussa!


/ M

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards