Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under februari 2010

Av Malin Nilsson - 22 februari 2010 21:01

Ikväll har jag varit på barngympa med Lilja. Det älskade hon! Det var första gången vi var men jag har länge funderat på om man skulle börja nåt sånt med henne. Hon är ju ganska blyg av sig men det funkade ganska bra i alla fall=)

Men vi får väl se nästa gång när jag ska sitta ute i omklädningsrummet?!

Ledarna vill inte att föräldrarna sitter och tittar på för att då springer barnen dit hela tiden och det kan jag ju förstå. Men vi får se vad Lilja Waara säger om det? Nu påstår hon att det kommer gå bra men vi får väl se=)


Nu har dom borrat klart bergvärmen. Det gick snabbt! Kl 20.00 la han av för idag och då har han stått där sen kl 7.30 imorse! Jag förstår att dom har bra betalt om man nu säger så;-)


Dawid har farit och jobbat och kommer på onsdag morgon. Ungarna sover sen 19.40 och jag sitter och ser på Os med en smoothie i handen. Smaskens!

Skit att herrarna inte kom till final men man får väl se på damerna som vanligt då=)


Imorgon ska Lilja på dagis och jag ska nog till Luleå med Maria och Elsa.

Måste köpa presenter till gumman. Sen vore det nog bra att börja bara lite också=) Bättre sent än aldrig!

Nåja nu ska jag sluta snacka skit och stoppa in lite bilder på mina underverk!


Här är 2 bilder från när vi var på väg å handla idag. Elsa orkade inte vänta på att bli buren till bilen utan somnade sittandes i vagnen istället=)


    

Sen en bild på min söta men MYCKET tjuriga dam! Hon har en vilja av stål om man säger så!


/ M

Av Malin Nilsson - 22 februari 2010 10:30

Igår från kl 21 sov jag i soffan i 3 timmar och fortsatte sedan sova till kl 7.30 i sängen! Snacka om slut människa! Jag kände mig väldigt sällskaplig med min underbara sambo=) *not*


Idag borrar dom för fullt här hemma hos oss=) Härliga tider!

Dawid ska snart till Rolfs såg och hämta bräder till mig.

Sen ska vi fixa Elsas rum. Ja, det går segt... I know;-)

Det var helst lite varmare ute idag så vi kanske tar oss en tur ut och leker i snön. Fast det går nog sämre här hemma att göra det för det låter som fasen!

Och våra backar vi brukar åka i står det grejer ivägen för. Men det brukar ju bara ta några dagar att borra så det e bara bita ihop!


Imorgon drar jag,syster och Elsa till Luleå en sväng. Jag måste handla presenter till gullungen som fyller 4 år snart! 3/3 blir hon stora damen!

Vi har beställt en oblat till tårtan och det vart till slut Blixten hon bestämde sig för;-) Vi har inte riktigt bestämt oss för vad hon ska få för presenter så jag måste klura lite ikväll på det. D åker och jobbar natt idag och kommer hem på onsdag morgon. Tråkigt men vi behöver pengarna!


Fick reda på igår att en kompis till mig är gravid för första gången!

Grattis igen bruden! Verkligen jätteskoj men jag kommer känna mig övergiven när jag kommer tillbaka;-)


Nu ska jag hejda gumman som är på väg ut och prata (UTAN YTTERKLÄDER) med gubben som borrar!

Av Malin Nilsson - 21 februari 2010 14:55

Är det någon som har en svart tripp trapp stol med bygel till salu?

Är i desperat behov av en!


Hör av er;-)

Av Malin Nilsson - 21 februari 2010 10:53

Jag  glömde ju skriva att vi var till Petra och Nora i torsdags.

Nora var hur go som helst och ville helst krama Elsa hela tiden! Sötungen;-)

Elsa var faktiskt ganska med på noterna dom flesta gångerna i alla fall;-)

Det är så kul när man väl tar sig iväg hemifrån och umgås även fast det inte blir så jätteofta...


Idag är det kallt ute som vanligt denna vinter. Börjar bli ganska så less på kylan! I fredags började dom borra bergvärmen här men nu i helgen har det varit för kallt för att borra. Pappa och Dawid ska börja lägg ut grus på nedervåningen för att få allt plant. Sen ska det på isolering och sen börjas det med rör till golvvärmen. Kommer bli gudomligt skönt! Jag myser som fasen när jag går på Petras och Andreas golv där det är värme i det=)

Sen har vi bestämt oss för ett till projekt som har med fönster där nere att göra men det blir inte i år! Kanske nästa sommar=)


Idag ska vi även tömma Elsas rum och fundera på hur vi ska möblera och vad hon behöver ha där inne.

Nu vaknade gumman så nu ska jag mysa med henne! Lilja är ute och "hjälper" pappi;-)



Av Malin Nilsson - 19 februari 2010 21:24

Igår var farmor och hämtade Liljen från dagis och gissa om damen vart glad när hon hörde att hon skulle hämta henne;-) Karin ska hjälpa att hämta Lilja på onsdagar när D jobbar. Elsa sover alltid den tiden och sover hon ute så sover hon 3 timmar och det känns inte skoj att väcka henne för att fara på dagge.

Sen for farmor och Lilja och handlade tillsammans och kom hem med massor med gotta;-) Jag gjorde köttfärsbiffar,sukini,bacon,purjolök och grädde till middag (makaroner till Lilja och Karin också).  Det vart mycket gott!


Dom har börjat borra bergvärme här idag och det kommer bli gudomligt skönt! När vi nu får kopplat in det alltså?! D ska ju hinna göra klart nedervåningen innan det går att koppa in det.

Idag har vi varit hemma och myst på förmiddagen och sen for vi på bibblo och lånade böcker med gumman och sen till Vallen. Jag har lagat tacogratäng till middag. Det var mycket gott! Har gått ner 1 kg till med lchf metoden. Inte illa! Nu har jag 4 kg kvar så är jag mycket nöjd;-)

Mamma har bytt tejp på mina sår och dom såg mycket bättre ut nu. Hade börjat ta ihop bra och det tackar jag gud för! Men det kommer nog bli ett ärr men det struntar jag i för det kommer bli på undersidan av bröstet.


Imorgon ska jag spänna upp tyget på ramen som jag fortfarande inte fått gjort!

Sen ska vi kanske äta middag hos Karin. Dawid ska nog vara där nere och greja på men jag har fått lov att ta lite semester några timmar från allt som har med barn och sysslor att göra=) Vet bara inte riktigt vad jag ska göra...?


Nu ska jag vispa grädde och fixa hallon till;-)


Lite bilder från igår när vi mös medans min stora älskling var på dagge.


   


Min lilla dam har förresten börjat krypa!


/M  

Av Malin Nilsson - 17 februari 2010 22:50

Här kommer en bild på Elsa i sin nya mössa. Visst är hon söt!?

 
Av Malin Nilsson - 17 februari 2010 14:29

Dagen började med att Lilja visade upp sin3(4års) trots i sängen och vid frukosten. När jag hade skjutsat henne till dagis och varit hem en sväng så Elsa fick sova så skulle jag fara på Bvc med henne och kolla öronen. När jag kommer ut genom ytterdörren så snubblar jag med Elsa i famnen öven nå förbannades kablar till ute krukorna! Fallet gick ganska så bra men det gjorde mig irriterad.

Sen vart jag ännu mer irriterad när jag satt på bvc och väntade i nästan 1 timme och ingen kom och hämtade mig! Jag gick och frågade och det visade sig att jag var inbokad hos en läkare och inte skulle till Magdalena som hon sa i telefonen. Så något förbannad gick jag över med en trött och hungrig unge (som ändå skötte sig jättebra) till Vårdcentralen istället och får en tid hos en läkare och fick "bara" vänta 30 minuter. Jag hade tänkt hinna till Petra och hälsa på men det sket sig rejält! Sen gasade jag hem och gav Elsa mat med overallen på eftersom vi skulle till Vallen efter maten. När jag spänt fast henne i bilstolen och hämtade posten så ser jag att elräkningen har kommit.

Jag tänkte att förra månaden hade vi en på ca 5500kr så det kan ju inte vara värre nu. Men det var det! Över 7000 kr var den på!!! Fattar inte hur det kan vara sant???? Nåja jag skulle och köpa en mössa till Elsa innan jag skulle hämta L på dagis och ni tror inte att dom hade stängt för lunch just då! Och dom har aldrig annars det... Snark säger jag bara !

Jag tror jag stannar inne resten av dagen för man vet ju aldrig vad som kan hända!


/ M

Av Malin Nilsson - 17 februari 2010 09:47

Ok, solen är på väg fram men frågan är om det kommer värma så himla mycket idag? -20 står termometern på! Usch, jag vill ha sommar nu!

Nå nu ska jag sluta att gnälla...


Jag har fått ett roligt mail av en vän som det är väldigt länge sedan man surrade med! Jätteskoj!  Saknar Stockholm ibland...Men det är ju klart man gör för jag trivdes mycket bra där. Men jag har ju det ännu bättre här hemma men mina gummor och min söta sambo;-)


Snart ska jag fara på bvc med Elsa och kolla om det kan vara så att hon har nån infektion i örat? Hon kliar så mycket där ibland och är lite allmänt grinig och allt började med förkylningen! Sen hostar hon en hel del också även om det blivit bättre nu. Men det är lika bra att kolla upp det.

Funderar på om vi ska fara till Petra och Nora sen. Men jag måste kolla med henne om det är ok? Hon var lite febrig igår så jag hoppas hon kryat på sig.

Annars ska jag fara och köpa en mössa till gumman och sen ska moster och Alec komma och hälsa på !


/ M

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards