Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under januari 2010

Av Malin Nilsson - 17 januari 2010 09:04

Här hemma är det fullt ös,medvetslös! Elsa kör runt som en galning i sin stol och Lilja busar med en trött pappi;-) Han har precis klivit upp från sängen.

Vi andra har gått upp innan 7. Men jag fick ju en liten sovmorgon igår och idag var det hans tur.


Idag ska vi och äta lunch kl 11 hos Karin. Sen ska jag kl 14 till Veronica på inredningsparty. Ska bli skoj och se om det kommit in nå snygga grejer!

Efter det måste jag ju packa tills imorgon när jag ska "under kniven".

Kanske köpa mig nåt att läsa och fördriva tiden med där borta.


Nu börja min lilla dam bli trött så jag ska lägga henne att sova och sen ta mig en liten lätt frukost så jag inte är mätt när vi ska och äta lunch borta.


Lilja hälsar att hon tycker att hennes faster ska komma hem NU!


/ M

Av Malin Nilsson - 16 januari 2010 23:32

Ikväll är D som sagt och dricker öl och jag är själv hemma med kidsen.

Jag hyrde mig en film som jag tänkte sitta och mysa med. Min syster kom och ville se den också så vi mös ner oss i sofforna med glass och naturgodis och förväntade oss en riktigt bra film... Hmm men det var nog den sämsta jag någonsin sett!!! Nästa gång är det Marias tur att välja...


Ska strax uppsöka sängen. Ska bara ringa och säga natti till gubben.

Sov sött!

/ M

Av Malin Nilsson - 16 januari 2010 13:24

Nu har vi äntligen fått igång vårt nya internet! Det verkar funka bra hittils i alla fall;-) Fasen man får ju abstinens när man är utan några dagar... Inte bra!


Idag har vi varit på badhuset. Det älskade ungarna! Moster och Alec var också med. Dom simmade och hoppade från kanten för fulla muggar=)

Efter badet slocknade Elsa och hon sover ännu. Jag la över henne i vagnen och där sover hon sen 1,5h tillbaka. Jag har varit och köpt mig en sportbh så jag ska ha till efter operationen. Jag är såååå seg på att ta tag i saker!

Borde ha börjat ordna för flera dagar sedan men sega jag skjuter upp allt till sista minuten... Snark!

Ikväll ska D till nån stuga med hans kompisar så jag ska fara till Vallen och mysa med ungarna. Men jag tror att D skulle komma hem ikväll så han inte blir så länge imorgon för han hade tänkt hinna göra lite där nere också.


Hmm, operation om 2 dagar. Det börjar närma sig på rikitigt nu!

Ja, herregud få se hur detta ska gå... Nu börjar bli lite nervös.

Men dom ska ju bara skära bort delar från mig, det är väl ingenting;-)

Nä nog tror jag att det kommer bli fina fisken! Kommer väl bara att vara lite mörbultat efteråt!


Nu hinner jag inte uppdatera mer!

/M

Av Malin Nilsson - 13 januari 2010 11:31

Välkommen trotsen! Ja, herregud så ungen kan tjura! Jag har aldrig varit med om desslike! Hon trotsar om allt från att Elsa drar ut handen från handsken när hon ska ta på henne den till sånna småsaker som att jag skulle vara snäll och ta fram kläder till henne imorse så hon slapp bli kall när hon steg upp.

Sen skulle hon ha på sig ett par trosor som jag missat att sortera bort från lådan hennes som var på tok för små! Det grinade hon om i 45 minuter...Snark.


Vi har vaknat kl 5.50 idag... Då tyckte Elsa att det var dags att vakna.

  

Den tiden är man ju inte människa. Men man hinner med mycket innan det är dags för Lilja att åka till dagis kl 9. När D kommer hem ikväll ska jag nog fara och träna eller gå ut och promenera. Någon som känner sig sugen att komma?

Skulle behöva ta mig och kika på en bh som jag ska ha efter operationen. Eller ska man ha en topp istället? Jag har ingen aning... Sen står det att den ska vara ca 2 strl mindre än innan men det är ju svårt att veta om det kommer att passa eller inte. Och måste man ha med den till operationen eller till när man ska på undersökningen efter operationen? Många frågetecken som jag kanske måste ringa och kolla upp! Sen måste jag se hur det blir med sjukskrivningen också.

Fixar man det samma dag just innan/efter man opererats eller måste jag ringa ang det nu och förbereda så vi får pengarna rätt månad?


Måste bara lägga in en bild på min sötnos när hon skulle mannekänga för mig för någon dag sedan.

Sorry för kablarna i bakgrunden. Dom är nu åtgärdade;-)

  


Städning står på schemat nu!

Bara en sista bild på en nyvaken gumma;-)

  



Av Malin Nilsson - 12 januari 2010 20:17

Damerna sover sött i sina sängar sen ett tag tillbaka. Lilja brukar gå och sova mellan kl 19.30 och 20.00 men idag har hon varit helt slut när hon varit på dagis första dagen. Hon har trotsat och grinat så när jag gjorde henne klar och la henne att sova till kl 19.10 så somnade hon på en gång! Elsa har somnat för ca 15 minuter sedan. Så nu sitter jag här i min ensamhet med tv:n på och slappar framför datorn. Pappi kommer hem imorgon och det ska bli himla skönt! Speciellt efter denna eftermiddag men min stora söta dam!

Men det gäller att vara hård och visa vem som bestämmer för släpper man och låter henne få som hon vill så får man ett helskota sen!

Nåja vi for till Vallen och åt middag och jag for och kikade på stan ett tag helt själv. LYX!!! Hittade ett par krukor jag skulle vilja ha men dom var såååå dyra!

Ska kika i Luleå istället nästa gång vi är dit.


Nu ska jag försöka hitta nå vita dukar till borden på internet. Någon som vet vart man kan få tag på nå snygga????

Av Malin Nilsson - 12 januari 2010 09:20

Igår beställde jag ett tyg att stoppa upp med ram på väggen här i vardagsrummet. Det jag hade hemma var det liksom för stort mönster på har jag kommit på;-) Får bara hoppas att det blir bra det som jag beställde.

Men det tror jag nog!


Idag är L på dagis så jag tänkte passa på att städa lite.

Sen ska Anki komma förbi och vi ska äta lunch här hos mig. Hon skulle ta med sig chinamat ;-) Hon ska ha en liten bebis när som helst nu!

Åh vad mysigt det ska bli att snossa bebbe. Bara man inte blir så sugen;-)

Men jag har ju en liten gumma och en stor gumma här hemma så det får nog lov att räcka. Sen vet jag inte riktigt vad vi mer ska göra idag. Lilja ska hem från dagge kl 14 så då kanske vi far på stan och köper ett par nya handskar till Elsa. Hon har ett par som Lilja hade när hon var liten och dom har gått sönder nu.

Sen kanske vi far till Vallen om pappi blir kvar i Piteå över natten?


Igår beställde jag mobilt bredband. Vi får väl se hur det kommer fungera. Det var mest för att vi stod och betalade för ett hemnummer som vi ändå inte hade ikopplat som vi bytte till detta. Det var ganska så mycket billigare också!

Sen är det ju inte någon nackdel heller att man kan ta med sig datorn överallt och surfa;-)


Idag är det bara 3 dagar tills jag ska på provtagning ang operationen och bara 6 dagar kvar till självaste operationen!!! Jösses vad tiden har sprungit iväg...

Jag tror att det stog att man skulle ha med sig en bh i ca 2 strl mindre så det måste jag och inhandla mig! Usch tidigare har det inte varit nå skoj att gå och handla underkläder för man har inte kunnat handla nå matchande men nu jäklar!!! Hehe detta ska bli skoj;-) Hoppas bara att operationen går bra...


Nu ska jag ta och plocka ihop lite här hemma medans damen sover ute i vagnen.


/ M


  

Av Malin Nilsson - 11 januari 2010 09:19

Igår var jag,Elsa,Lilja och Maria till Ikea och handlade en hel del!

Vi köpte oss en ny matta till vardagsrummet,nya badlakan,ny badrumsmatta (hemtex), nya handdukar, prydnadsgrejer att stoppa på köksbordet och ett tyg som jag ska sy dukar till borden av. Jag vill förresten ha nytt vardagsrumsbort också. Fy fasen vad jag är spyless på det vi har nu!!! Vi har haft det i snart 5 år och det är liksom rostrött nästan... Jag funderar på att köpa ett lite billigare från Ikea tills jag hittar ett som jag blir förälskad i;-)

Jag glömde ju såklart en hel del också när jag nu väl var på Ikea. Jag skulle köpa ett nytt duschdraperi och sen snålade jag ihop när jag skulle köpa kuddöverdrag till soffan. Det ångrar jag nu!


Nu vaknade min lilla gumma ute i vagnen.


/M

Av Malin Nilsson - 10 januari 2010 11:43

Idag är det ju så härligt ute!!! Jag,D och ungarna har varit och promenerat i 1,5h och Elsa sover fortfarande i vagnet ute. Hon passar på nu för det har ju varit på tok för kallt att ha henne ute dom senaste veckorna!

Men nu njuter hon för fullt;-)


Maten igår vart jättegod! Vi ska äta den idag till lunch också;-) Resterna som vart kvar. Sen ska D gå och ta bort golvet som är kvar på nedervåningen.

Ca kl 16 blir det att dra till Ikea! Jag ska handla en matta till att ha under bordet i vardagsrummet. Sen ska jag beställa en Pappelina matta som kommer att passa perfekt till mina nya gardiner! Jag håller även på att ska spänna upp ett tyg på väggen. Dawid måste bara få fingrarna ut ****** och fixa virke till ramen. Men det blir nog bra när det blir klart=) Sen har vi stoppan in våran tv i sovrummet på väggen och möblerat om i vardagsrummet och stoppat upp duken på väggen från nedervåningen som vi se tv på tills D får klart i biorummet där nere. Vi var ändå tvugna att förvara duken någonstans så vi tänkte att det är ju lika bra att använda den då. Men den ser ganska så stor ut här uppe men det är ju bara ett litet tag den ska vara där. Funderar på vad jag ska köpa mig för fönsterlampor till sovrummen och sen ska jag även köpa mig nå dukar som passar till dom nya gardinerna.


Nu ska jag gå och duscha innan min lilla dam vaknar ute i vagnen!


/ M

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Skapa flashcards