Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under december 2009

Av Malin Nilsson - 7 december 2009 22:30

  


Vad vore jag utan er?


Av Malin Nilsson - 7 december 2009 20:22

Jag tor inte mina ögon eller öron! Ungarna sover och det bästa av allt är att dom har somnat själva! Lilja har tjorvat en hel del men den lilla damen har somnat helt själv hela dagen! Hon har sovit 2 ggr idag och båda gångerna har hon somnat helt själv i sin säng;-) Det var lite grin och så men hon somnade bara efter några minuter och självklart var jag där bredvid en hel del.

Men nu när hon somnade för natten har hon somnat helt själv. Jag sa godnatt och sen grät hon i 20 sekunder och sen somnade hon. Snacka om att jag är stolt! Och som om det skulle vara nog, hon har ätit 110 i välling också!

Glupsade i sig hela flaskan=) Imorgon ökar jag nog mängden lite.

Jag har kokat potatis ikväll och tagit fram en kycklingbit som jag ska koka imorgon och fixa ihop lite mat till Elsa ifrån.


För tillfället håller jag på att göra en 3:e laddning med ischoklad för i år;-)

Smaskigt!


/ M

Av Malin Nilsson - 7 december 2009 11:05

Ja herregud så fort tiden går! Idag har vi sovit till kl 9! SÅÅÅÅ HÄRLIGT!

Vi måste nog ställa väckaren imorgon när gumman ska på dagis;-)

Inatt har min lilla gumma sovit hur bra som helst! Hon drack lite välling igår (80) och avslutade med lite tisse också. Hon sov lite oroligt först och jag var tvungen att gå in 2 ggr och lägga mig bredvid henne. Sen sista gången gick Dawid in och hon somnade om direkt! Jag fick ligga i 10 minuter innan hon somnade hårdare. Så det där får han ta hand om i fortsättningen;-)

Sen har hon sovit till kl 7 utan att äta! Då åt hon och somnade om till kl 9 då storasyster vaknade och väckte oss andra;-)

Idag ska vi röja upp lite här hemma innan D ska åka och jobba natt.

Dawid håller ju på att riva upp golvet på nedervåningen så han har ställt upp en hel del grejer på kallvindan och litegrann är inte burit upp dit utan står här nu. Det måste vi bära upp innan han börjar jobba för jag blir tokig att ha det såhär! Elsa har precis somnat själv i sin säng *stolt*

Det tog väl 10 minuter innan hon somnade men hon måste börja somna själv för det går inte att hålla på å gunga henne i vagnen på dagarna och somnar i famnen på kvällarna.


Nä nu ska jag se klart "våra bästa år" och sen ta tag i städningen.

Av Malin Nilsson - 6 december 2009 10:00

Kolla in mina älsklingar i deras nya kläder från Villervalla;-)


      


Sitter och äter frukost efter en sovmorgon till kl 9;-) Härliga tider!

Av Malin Nilsson - 5 december 2009 18:00

Just nu sitter jag väldigt mätt i magen hos min svärmor och inväntar efterrätten;-) Har ätit väldigt god mat så vi får se om jag orkar me nå gotta ikväll på min "ätardag".

Vi har varit på Vallan hela dagen och bakat lussebullar och lussekatter.

Lilja har varit jätteduktig och hjälpt till;-)

Gumman ska sova hos mommo och moffa ikväll så moster ska komma och hämta henne efter efterrätten. Dom skulle nog och hyra en film också och såklart så valde gumman "Spöket laban".

Jag,Dawid och Elsa ska på gravarna och tända och sen hem och bara slappa och ta det lugnt. Undra om det är nåt bra på tv ikväll???


Nu ska jag gå till en sötnos som börjar bli less att sitta i stolen.


Ha en bra kväll!

Av Malin Nilsson - 4 december 2009 11:39

Herregud vilken natt det har varit! För det första var jag på inredningsparty hos Anki igår och min mamma och pappa var barnvakter till ungarna.

När jag kom hem just innan 21 hade min lilla dam vaknat efter att ha sovit i 45 minuter... Hon är verkligen sån att om hon vaknar på kvällen så är hon KLARVAKEN inom 5 sekunder och ligger och skrattar åt en i sängen.

Då brukar jag skynda mig att lägga över henne i våran säng och lägga mig bredvid henne och ibland vill hon äta. Igår ville hon äta och snutta och tyvärr har ju inte min mamma nån mjölk i hennes tuttar;-) Så Elsa hade legat och skrattar åt mormor och varit hur vaken som helst och VÄGRAT somna om.

Så när jag kom hem var hon ju hur vaken och pigg som helst!

Kl 21.40 fick jag henne att somna i min famn men självklart vaknade hon direkt jag la ner henne så hon var vaken med min till 23. Då gick vi och la oss och efter många om och men så somnade hon. Men vaknade efter ca 1 timme! Stackaren håller på att bli förkyld så hon skrek rakt ut för första gången på natten sen hon föddes. Jag fick till och med gå upp med henne och gå lite så hon lugnade ner sig och det har aldrig hänt tidigare. Nåja jag gav henne näsdroppar och gick och la oss igen så till slut somnade hon. Men efter 2 timmar var det samma visa igen... Men då tröstade jag mig med att jag kommer ju i alla fall få en rejäl sovmorgon idag. Trodde jag! Kl 7.30 slog min vackra dam upp sina fina ögon och surrade med mig. Jag känner mig rätt mör idag men så är det när man har småbarn i huset;-)


Jag ska snart börja göra lite lunch och sen har jag lovar Lilja att gå ut och leka ett tag. Jag hittade gardiner igår! Och tro det eller ej men efter 100 st fotade bilder på ungarna så har jag äntligen fått ett som duger som julkort;-)


/ M

Av Malin Nilsson - 3 december 2009 11:48

  


Lilja sa i morse: Så här gör pappa när han stoppar i nusen (snusen).

Haha ja dessa härliga barn;-)

Av Malin Nilsson - 3 december 2009 09:29

Herregud så fort veckorna pinnar på! Man hinner knappt reagera innan det är helg igen men jag klagar inte för då får jag äta gotta;-)

Jag syndade igår och tog mig en lussekatt och 2 st ischoklad. Aja baja men ibland måste man få göra sånt;-) Min lilla gumma ligger ute i vagnen och sover och den stora är på dagis. Jag ska ringa och beställa mig ett par gardiner till ungarnas rum och vårat sovrum. Har ju äntligen fått upp julstjärnorna i fönstret efter att båda ungarnas ljusstakar gått sönder... Snark!

Nu är det bara gardinerna som fattas! Men jag har fått en litet idé av HJ som jag tänkte köra på;-) Ni får se sen hur det ser ut.


Annars så tänkte jag köra igång med knäcken om några minuter och sen se om jag hinner bara lite pepparkakor också. Lussekatterna och bullarna väntar jag med till helgen eftersom Maria var sugen att baka med mig;-)


Nu ska jag beställa gardiner!

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards