Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under september 2009

Av Malin Nilsson - 3 september 2009 22:19

Ikväll har jag varit på pump! Det är ca 1 år sedan jag varit senast och jag kan lova er att imorgon när jag vaknar kommer jag grina! Jag har redan nu fått träningsvärk så det bådar verkligen gott;-) Men det var ett otroligt skönt pass. Tack för det Moa=)


Annars så har jag bakat ett bröd idag som jag har fått receptet av Karin.

Det vart mycket gott=) Har varit förbi med en del av det till Vallen så vi får väl se om dom godkänner det. Av Dawid vart det klart godkänt i alla fall=)

 Vi har inte fått upp tavlan ännu och inte heller cd-hyllorna...

Kanske hinner det imorgon innan gubben åker och jobbar hela helgen:-(

Hade tänkt ta en promenad på morgonen imorgon om nu inte benen viker sig vill säga?


Har ingen aning vad som händer i helgen??? Någon som har nå förslag?


/M

Av Malin Nilsson - 3 september 2009 11:33

Idag har vi hunnit med en promenad med Petra och Nora. Det var jättevarmt och skönt ute. Var förbi med nyckeln till jobbet som Matte ska ha när jag är ledig;-) Sen har vi busat här hemma och Elsa har spytt ner sin mammi så det var bara att hoppa in i duschen. Sen har hon legat hur länge som helst och kolla på hennes spelande och dansande polare ovanför sängen;-) Nu ligger damen på mage på ett täcke på golvet och biter i hennes snuttefilt. Tror hon börjar bli trött igen så jag ska ta och gossa lite med henne. Dawid är ute och målar på baksidan.


/ M

Av Malin Nilsson - 2 september 2009 22:51

Sen måste jag ju säga att det är jätteskoj att det är så många som har hittat till min blogg nu på sista tiden;-) Men vilka är ni egentligen?;-)

Man blir ju ganska så nyfiken måste jag erkänna.

Men jag tycker att det är väldigt roligt att ni kikar förbi till mig!


Ha det bra!

Av Malin Nilsson - 2 september 2009 22:42

Jaha då sitter man här igen och funderar på att gå och sova...

På eftermiddagen idag kom jag,Maria och mamma på att vi skulle dra till Storheden en sväng och shoppa;-) Dawid var hemma med Liljen och Alec;-)

Jag handlade 2st mjukisbyxor åt Lilja och ett par hängselbyxor och en body till Elsen. Till helgen när pappi ska och jobba i Piteå ska han få snippa in på en affär och handla en overall åt Elsa. Sökte en idag men det fanns ingen jag ville ha...


Imorgon ska vi fixa upp en tavla i sovrummet,stoppa upp cd-hyllor,skruva upp salningar kring fönstrena m.m

Lilja ska en kort sväng på dagis. Hon har utvecklats sååå mycket där den sista tiden så jag vill ha henne där så mycket som det går!

Tidigare var hon mycket tyst och sa inte flaskan på dagis. Höll sig nära fröknarna och var för sig själv men nu surrar hon en hel del och har till och med börjat leka med andra barn så jag är livrädd att hon ska tappa allt det bara för att jag är så självisk och vill ha henne hemma med mig.

Hon stortrivs verkligen på dagge!


Lägger in en bild på Elsa när hon sover sött idag och en när vi var på väg till Luleå. Ska ta och krypa ner i sängen med min gubbe nu.

Elsa och Liljen är i deras men kommer nog över senare inatt... *mys*


/ M 

Av Malin Nilsson - 2 september 2009 09:47

Jag vill så gärna få till allt här i huset nu!


* Jag vill köpa en tavla till vardagsrummet

* Jag vill köpa den nya soffan nu

* Jag vill få gjort Elsas rum (som jag inte ens vet vad jag ska ha för tapeter i)

* Jag vill få upp tavlan i sovrummet

* Jag vill få klart trösklarna som är lösa eller obefintliga på övervåningen

* Jag vill få gjort tvättstugan

* Jag vill hitta en vit mindre kökssoffa som vi kan ha i köket

* Jag vill handla en massor med nya kläder att fylla upp garderoben med

* Jag vill få klart panelen och fasadbelysningen på huset

* Jag vill framkalla 2st canvas tavlor på Elsa (har redan 2 st på Lilja)


Ja det är mycket man vill här i världen men det tar tyvärr ett tag att få klart allt...


Elsa sover i vagnet i vardagsrummet och Lilja är på dagis. Dawid målar foder som ska rund fönstrena och jag sitter här och funderar på vad man ska göra idag? Ska nog ta den dagliga promenaden lite senare för jag ids verkligen inte bege mig ut i detta väder:-(

Ska nog åka en sväng på Colorama och kika på tapeter också idag. Har varit på Wiklunds men hittade ingenting... Eller ju en Esprit tapet för 600kr/rulle och det funkar ju verkligen INTE! Kan ju inte betala 5000 kr för att tapetsera gummans lilla rum. Funderar på att måla i lila och hitta någon snygg chablon men jag hittar fasen inget snyggt! Har en otrolig idetorka för tillfället...


Nu vaknade lillen så jag ska gå och gossa med henne;-)


Ha en bra dag allihopa!

Av Malin Nilsson - 1 september 2009 22:39

Oj vad min stora dam var trött ikväll! Hon bara gnällde och grinade för allt... Stackars gumman! Igår när vi sov hos mommo och moffa så var hon uppe till ca 21.30 innan hon kom sig till ro i sängen. Vi var och hälsade på min morbror och kom hem just baki 20.00 och den tiden brukar hon ligga i sängen! Så ikväll har hon inte varit speciellt rolig gumman min...

Direkt hon inte har sett mig så har hon brustit ut i gråt och när nåt inte gått som hon vill så har hon skrikit rakt ut! Jösses man är ju inte van vid dessa utbrott så man blir ju helt slut! Men sen när hon väl kommit i säng (senare än vanligt idag me) så läste jag en bok och sen måste hon ha somnat innan jag gått ut från rummet;-) Elsa somnade ca 21.30 vilket också är i senaste laget för henne. Men nu sover dom båda så gott så;-)


Imorgon ska gumman en sväng på dagge och jag ska passa på å ta en promenad med Elsa under tiden. Pappi ska fixa fasadbelysningen på huset som kommer bli superfin! Sen ska han måla fodrena som ska bara på baksidan rund fönstrena. Efter helgen ska här börjas med gavlarna på huset. Dom ska också bli vita som resten av huset;-) *längtar*


På torsdag ska jag och träna för första gången på MYCKET länge!

Men jag vart lite anti idag och vet inte om jag är sugen längre... Men jag måste verkligen passa på att träna dom dagarna som Dawid är ledig från jobbet! Inte lätt när man inte kan välja dagarna själv... Men men det är bara att gilla läget!


Jaha, om man skulle krypa ner och sova ett tag i soffan;-)


Ha det!

/ M

Av Malin Nilsson - 1 september 2009 09:49

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna:-( Sorry!

Igår fick gumman 2st sprutor och det tyckte hon inte alls om... Hon skrek rätt ut men vem hade inte gjort det??? Stackars flicka...

Men hon var ändå duktig mammas flicka=) Hon växer så det knakar och har igår blivit 3 månader;-) Jösses vad tiden går fort! Alltför fort...

Inatt har vi sovit på Vallen. Var lite orolig för att gumman skulle få feber och Dawid är å jobbar så jag tänkte att vi tar det säkra före det osäkra och sover där. Har varit med både Lilja å Alec till dagis imorse.

Idag blir lillasyster husägare! Kul med renovering så det blir snyggt.


Min lilla Elsa har förresten fått sin första tand! Hjälp säger jag bara! Hade ju tänkt amma 3 månader till men vi får väl se hur det går om hon får munnen full med gaddar!


Igår var Anki å Elias förbi en sväng å det var mycket trevligt! Är ju tyvärr inte så ofta man hinner ses nu för tiden...


Ikväll kommer Dawid hem;-) Ska bli underbart!

Nu vill damen ha mat!


Ha det!

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards