Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under september 2009

Av Malin Nilsson - 8 september 2009 12:54

Jag är trött...Trött på att plocka å plocka å plocka igen...Trött på att inte få någon uppskattning för det jag gör.

Jag är hemma ensam med 2st barn flera dagar i veckan. Jag blir trött men kan inte gå och vila.

Jag går på sparlågan ibland men vad gör väl det? Det blir väl kanske så att man gör det till en vana att försöka se pigg och glad ut hela tiden. Man vill vara pigg när han väl kommer hem från jobbet men man är nog allt utom det egentligen.  

Till slut blir det bara för mycket och man brister. Visst jag älskar mina barn över allt annat och jag är mer än gärna hemma med dom hela dagarna. Men förutom det är det så lite man behöver få för att må bra. En liten sovmorgon då och då. Lite tid för sig själv en timme här eller där. Lite uppskattning och kärlek då och då...

Det kanske är hormonerna som spökar,vad vet jag? Men jag blir bara så less ibland.



Mina älsklingar

Älskar er mina trollungar;-)

/ Trött mamma

Av Malin Nilsson - 7 september 2009 22:19

Imorse när vi vaknade låg äntligen D i sängen=) Lilja vart helt överlycklig och har busat med honom hela dagen! Jag,Lilja och Elsa har varit på en promenad medans D låg och sov eftersom han hade jobbat natt.

Sen har vi varit på Intersport och beställt en jacka till Dawid och en overall till Lilja. Jag såg också en jag ville ha men jag har ju hur mycket jackor som helst så jag tog mitt förnuft till fånga;-) Dawid handlade en grå BULA mössa.

Sen for vi till Vallen och hjälpte pappa med nå papper till företaget och åt middag. När vi kom hem kom Karin och hälsade på. Sen kom pappa också och hjälpte oss att ta ner 2 gamla garderober till nedervåningen.

Så jag tog fram lite fika från frysen och vi mös på här hemma.

När Lilja och Elsa somnat drog jag ut på en promenad och det var så härligt!!! Ska ut en sväng imorgon kväll också med HJ mest troligt.


Sitter just nu och äter popcorn och ser nån skit på 5:an som Dawid sitter och skrattar åt;-) Imorgon ska D och pappa stoppa upp ställningen vid huset så snart är vi igång med utsidan av huset igen!


Sov gott!

/ M


Av Malin Nilsson - 6 september 2009 21:21

Idag har jag och ungarna tillbringat morgonen hemma på hjortron. Vi åt frukost, tog oss en promenad,Lilja målade med fingerfärg och sen åt vi lunch. Elsa passade på att sova ett tag och sen drog vi till Vallen. Vi kidnappade med oss Maria och Alec till Gallerian för att kolla på nå stövlar till mig. Men jag hittade inga så jag får försöka se på ett par i Luleå istället..

Vi har haft en mysig dag på Vallen med MASSOR med bus;-) Lilja har varit helt galen av bus! Haha och testat gränser på mormor;-) Jag har fotat lite när vi var ute och busade jag,Lilja och Alec. Lilja har på sig sin snygga skinnjacka som jag beställt. Mammas lilla gumman!


Imorgon kommer Dawid äntligen hem!

Nu ska jag förresten ta och ringa och surra med honom, om han nu har tid att prata på jobbet.


/M

Av Malin Nilsson - 5 september 2009 22:03

Men åååhhhhh vad jag har tråkigt! Skit på tv och jag har kollat in alla sidor på internet... Vad fasen ska jag göra nu då?

Av Malin Nilsson - 5 september 2009 20:36

Idag har jag varit och provat kläder på Chili. Det fanns massor som jag ville ha men när jag fått på mig kläderna så passade dom inte nå vidare...

Förbannade bröst säger jag bara! Men men det kommer bli bättre förhoppningsvis;-) Hittade mig i alla fall ett par chinos och en t-shirt.

Skulle vilja ha en snyggare jacka också med en snygg scarves (eller hur det nu stavas)? Sen behöver jag ett par snygga stövlar också! Och det bästa av allt är att Dawid har gått med på att jag får handla;-) I like it!

Puss på dig gubben;-) Vart ju inte nå Piteå idag så jag och gubben ska åka till Luleå någon dag i veckan och shoppa.


Annars har vi inte gjort så mycket idag. Varit på Vallen och tagit det lugnt.

Efter middagen åkte vi till Hemköp och köpte 2st filmer till Liljen.

Nicke Nyfiken och Timone och Pumba. Så vi har haft en riktig myskväll ikväll jag och damerna. Men nu ligger båda och sover och jag sitter och fördriver tiden här. Ska bli sååå skönt när pappi kommer hem. Vi har fortfarande inte fått upp tavlan i sovrummet och dvd-hyllorna så det SKA fixas när han kommer hem!


Haha, idag så Lilja nåt helt underbart och man märker att hon e lika slipad som sin mamma;-) I bilen på vägen hem ikväll sa hon: Va bra att int pappa är hemma, för då får du ju göra som du vill *skrattar*

E hon int för underbar! ;-)


Nu ska jag se klart en serie och sen vet jag inte vad jag ska fördriva kvällen med...


Ha en bra helg!

Av Malin Nilsson - 5 september 2009 10:22

Ja herregud vad det blåser ute idag! Man vågar sig ju knappt ut genom dörren... Vart inte nå Piteå idag. Vi hade varit tvugna att ta 2 bilar och det var lite onödigt så vi åker nog till Luleå i veckan istället så kan pappi kanske ta nån av ungarna;-)


Så idag ska jag på stan här i Kalix. Ska kika in på chili och se vad det finns för kläder där. Sen åker vi nog till Vallen som vanligt när D är borta.

Det är inte nå vidare skoj å sitta här och uggla själva...

Elsa ligger sen en timme tillbaka och sover i vagnet här inne och Lilja sitter och ser på Spöket Laban;-) På morgonen har vi duschat och badat alla 3 brudarna=)


Nu vaknade gumman så jag ska gå och ta upp henne!


Ha det!

Av Malin Nilsson - 4 september 2009 23:21

Filmen var bra! Man fick skratta en hel del;-) Tur att man inte shoppar så där mycket. Jag kan faktiskt stolt säga att jag inte handlar mycket kläder. Inte till mig själv i alla fall;-) Däremot ÄLSKAR jag att handla kläder till ungarna! Fast imorgon hade jag kanske tänkt ta mig en tripp till Piteå och handla kläder till mig själv. Till och med min syster höll på att dö när hon öppnade min garderob och sa att jag inte har nå kläder! Har sorterat bort sånt jag inte använder och sånt som jag använde när jag var gravid och som nu är för stort... Så med andra ord ska jag handla en ny garderob;-)

Hoppas nu bara mamma och syster är sugna att komma imorgon. Det är mycket roligare att åka iväg någon annanstans än till Luleå å handla. Man börjar känna sig ganska mättad på deras affärer. Ska kolla på overallen till Elsa också. Funderar fortfarande på hur jag ska göra med Liljas GoreTex overall som jag tänkt köpa. Hon kan ju ha hennes strl 100 från förra året men hon växer så det knakar och kommer garanterat växa ur den innan vintern är slut. Sen så vet jag som jobbar i butik att det är OMÖJLIGT att få tag i en overall i december om man inte vill ha en rea overall.

Tror vi ska beställa en brun 8848 goreTex till henne. Det blir nog bra!


Saknar redan gubben... Hahaha Lilja är ju så kär i sin pappa nu för tiden när han är borta flera dagar på raken. Jag höll på att skratta ihjäl mig idag när vi var på Vallen. Då sa hon: Åh vad skönt att inte pappa är hemma;-) Nå men vad då frågade jag henne? Då svarade hon: Han låter ju alltid så illa *asg* Så med andra ord är det tyst och skönt nu när pappi är och jobbar;-)

Ja hon kan verkligen kläcka ur sig dom gulligaste sakerna.

Igår man jag var och tränade hade hon inte kunnat somna i sängen så när jag kom hem låg hon och sov i soffan. Sen i morse sa hon åt mig: Mamma, jag saknade dig så igår;-) Haha det är ju inte så att jag är borta speciellt ofta men det kanske var därför hon saknade mig dom 2 timmarna jag var borta. Sen säger hon väldigt ofta att hon älskar oss och då smälter man som smör i solen;-) Mamma jag älskar dig så mycket! Ååhhh vad skulle man göra utan dom små liven!? Dom är ju helt underbara!

Man har aldrig tidigare förstått hur man kan älska någon så innerligt som man älskar sina barn! Dom är en del av mig och jag skulle aldrig klara mig utan någon av dom. Mina små hjärtan=) Åh jag blir nästan tårögd här jag sitter...


Nåja nu ska jag sluta uppta er tid.

Hoppas ni haft en kanon dag och får en underbar dag imorgon me!

Till min älskade familj vill jag bara säga att jag är så lycklig över att jag har er!


Puss

Av Malin Nilsson - 4 september 2009 20:14

Lilla härliga Lilja satt vid bordet och målade med vattenfärger när jag gick förbi och hittade henne såhär;-) (bilden) Haha go unge!

Jag har inte så farligt med träningsvärk konstigt nog. Men det kan ju hinna ändras till imorgon. Jag och Elsa tog i alla fall en tur med vagnet imorse och det var härligt fast det regnade;-) Sen har vi bara lekt här hemma tills D drog till Piteå. Dåfor vi till Vallen och umgicks ett tag.

Nu väntar jag på att min sega syster ska komma;-) Vi har hyrt "En shopaholics bekännelser" som vi tänkte mysa å se.


Nä nu ska jag lägga Elsa som sitter och gäspar i min famn.


/M

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards