Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under augusti 2009

Av Malin Nilsson - 24 augusti 2009 22:01

Ja då var man själv med gummorna igen... Tiden går allt för fort när gubben är hemma och saknaden efter honom är alltid lika stor när han åkt...

Han har fått förlängt en månad till på jobbet och det är ju kanon! Hoppas att han får förlängt lite längre sen också även om jag kommer sakna ihjäl mig när han är borta. Men då blir det ju desto bättre när han väl kommer hem;-) Nu jobbar han 2 st nätter och kommer hem på onsdag morgon och är sen ledig resten av veckan. Då hade han tänkt få upp ställningen och fixat resten av panelen på huset.


Igår var vi så duktiga så vi fick in kläderna i garderoberna och fixat det sista i sovrummet. Ska fota imorgon om jag får tid över.

Jag har varit så duktig så jag har varit ute på en långpromenad dom senaste mornarna=) Det är så himla skönt att ta sig ut men lite svårare när Lilja ska ska med för man står så obekvämt med ståbrädan. Jag passar på när pappi är hemma och kan följa med eller vara hemma med Lilja.

Imorgon ska gumman på dagis och jag ska antingen å promma eller så ville Maria ha med oss till IKEA en sväng. Få se vad det blir att göra?

Ringer dig imorgon P ang promenaden så du får se hur det blir med den;-)


På onsdag ska vi äta surströmming med Petra,Andreas och Nora.

Har ätit det nån gång men vet egentligen inte vad jag tycker om det?

Men det kommer nog bli trevligt;-)


Nu ska jag lägga över E som har somnat i soffan i hennes säng.

Saknar dig pappi! *love*


Puss

Av Malin Nilsson - 22 augusti 2009 21:38

Vi vaknade ganska tidigt idag pga att lilla gumman var snorig och vart lite irriterad över att det täppte igen näsan på henne. Jag gav henne droppar i näsan och sen somnade vi om. Men pappi och Lilja gick upp och lekte istället. Jag tror att kl var närmare 9 när jag och gumman vaknade! LYX!

Det var helt underbart skönt=) Sen har vi haft en familjedag hela dagen.

Vi var på en lång promenad på förmiddagen och gick förbi till Karin och hälsade på en sväng. Sen for vi hem och gjorde nån lunch för att sedan ta tag i röran här hemma. Dawid har skruvat ihop väggskåpen som vi ska ha ovanför sängen i vårat sovrum. Garderoberna är klara förutom kläderna som ska i dom så vi fortfarande inte har fått dit... Men det är ju sååå tråkigt att stå och vika kläder när man kan göra annat som är mycket roligare!

Men imorgon SKA det göras så vi får ut dom gamla garderoberna från rummet. Sen har vi höjt upp tv:n lite eftersom vi haft den ganska lågt på väggen förut och nu har vi köpt en ny dvd som ska sitta på väggen och var då tvungen att höja upp tv:n för att få plats med den under.

Imorgon ska jag försöka städa upp här hemma lite så jag kan fota lite bilder på våra projekt=) Har ju lovat Moa det;-)

 På eftermiddagen kom mamma och Alexander och hälsade på.

När Maria och pappa slutat jobba kom dom me förbi och vi tog och beställde pizza till middag. Men varför ångrar man sig alltid när man ätit upp sista tuggan??? Då mår man plötsligt dåligt och förstår inte varför man var sugen på det från första början?!


Ikväll har Elsa badat badkar för första gången=) Hon har annars bara badat i sin balja. Men det är nog lugnare där också för Lilja ville bara skvittra ner henne hela tiden och busa med henne i vattnen så jag fick vara lite nervös=) Få se om jag får uppdaterat me nå bilder från badet. Dawid är lite rädd för att folk ska se hans vapendragare så jag vet inte om jag vågar ;-)

*skrattar*


Nu ska jag gå och pussas med gubben som är världens bästa!


Puss å natti!

Av Malin Nilsson - 21 augusti 2009 21:29

Igår sov vi över på vallen men kom hem imorse kl 10 och väckte D kl 11.

Vi mös ett tag och sen drog vi mot Korpikylä till Dawids farmor Siri.

Var där ca 1h och drack kaffe och sen for vi till IKEA.

Vi handlade backar till garderoberna,en kandelabel,ljus och servetter=)

Ska ha en riktig fixardag imorgon hade vi tänkt. Fixa garderoberna, stoppa upp en ny dvd-spelare vi köpt på väggen,höja upp tv:n lite,fixa väggskåpen till sovrummet m.m Jag skulle vilja bli klar med utsidan av huset tup NU!

Ska hämta pappas ställning till veckan så det blir till att börja med panelen igen. Framsidan är helt klar och baksidan är det bara kvar rund fönstrena men kortsidorna är kvar att göra... Till veckan ska vi beställa Elsas tapeter också så vi får gjort rummet hennes.


Vi mår bättre nu från förkylningen. Elsa är bara lite snorig och Lilja likaså.

Jag själv är bara lite snorig och har fått lite hosta men jag hoppas det går över snart. Hade ju tänkt börja träna till veckan men få se om jag vågar när jag är förkyld...


Nu ska jag gå och äta paj med min älskade gubbe.

Ps. Har lagt in 2 bilder från IKEA idag på min familj=)


Bye!

Av Malin Nilsson - 20 augusti 2009 10:08

Ja nu är Dawid och jobbar igen och jag och resten av familjen har sovit på Vallen hos mommo och moffa. Elsa har varit väldigt snorig men inte haft någon feber *tack å lov*. Hon har varit vaken en hel del inatt så jag känner mig väldigt slut som artist... Ska vila upp mig i helgen när D har kommit hem! Lilja är nu på dagis. Jag och mormor skjutsade ungarna till varsitt dagis imorse och sen for mommo å jobba och jag och E är nu hemma å myser... Man märker på gumman i ögonen att hon e sjuk=( Hon har helt glansiga och vattniga ögon=( Min lilla söta gumma...

Önskar att jag kunde ta hennes förkylning istället för henne... Lilja har också blivit snorig så jag var så orolig igår att hon skulle få krupp inatt så vi tog vårt pick å pack å drog till Vallen. Att ha en unge med krupp å en vaken med feber och snorighet mitt i natten när jag är ensam hemma är inge vidare. Men Lilja har bara varit snorig inatt så jag hoppas verkligen att hon slipper kruppen den här gången.


Idag har vi inga planer... Ska äta middag på Vallen i alla fall. Sen får vi se om vi kanske sover där inatt me. Imorgon på morgonen kommer pappi hem!

Du är efterlängtad gubben;-) Få se vad vi är i för form då? Hade tänkt att vi kanske kunde åka till hans farmor å hälsa på å samtidigt gå på Ikea.

Men om Elsa är skräpig så ställer vi in resan. Eller så får han ta Liljen me sig å åka dit.


Nåja nu ska jag se tv medans gumman sover gott.

 Här kommer en bild på en sjuk gumma och en på världens sötaste kusiner;-)

Av Malin Nilsson - 19 augusti 2009 10:21

Som jag befarade så har lilla damen fått feber,blivit snorig å lite hostig inatt:-( Jag har varit vaken med henne större delar av natten... Stackars gumman min!

Av Malin Nilsson - 18 augusti 2009 22:58

Nu känner jag mig lite bättre och förkylningen är nog nästan över *peppar peppar* Har lite hosta och är lite snorig men mår betydligt bättre nu än igår! Det värsta av allt är att jag tror att min minsta gumma håller på å bli snorig=( Hoppas verkligen att hon slipper förkylningen... Men dom säger ju att dom små är ganska så skyddade när man ammar dom och jag hoppas att det stämmer!


Natten mot idag har Elsa sovit från kl 21-07 i sin egen säng och utan att vakna för att äta=) Gissa om jag vart chockad i morse när jag vaknade!

Och jag har sovit hur gott som helst nu när vi "bara" var 3 st i sängen.

Måste ta tag i att försöka få Lilja att somna om i sin säng när hon vaknar på natten för jag blir så slut när jag inte får sova nog mycket om nätterna...

Missuppfatta mig inte nu, jag älskar verkligen att ligga och gossa med mina gummor och D i sängen men det blir lite väl trångt att ligga en hel natt 4 st i en 160cm bred säng...


Igår var vi på EM en sväng och hittade en helt UNDERBAR soffa som jag bara MÅSTE ha;-) Vi ska inreda nedervåningen och kommer då ta ner dom sofforna som vi har här uppe och behöver en ny soffa hit upp.

Så nu är det bara att vänta på att Dawid fixar sitt biorum på nedervåningen och fixar väggarna på nedervåningen och sen är soffan min=)

Hmm en fördel är ju också om han får fortsatt jobb... Får väl se hur det blir med det?


Idag har jag,Elsa,Maria och Alec varit en snabbis ut till Storheden.

Har handlat dressar till Elsa och några body´s också. Hon kommer bli hur snygg som helst i dom;-) Sen har familjen Nilsson/Waara varit i lekparken vid campingen som Lilja älskar att vara i;-)


Imorgon ska vi och beställa Elsas tapeter och ta oss en riktigt lång promenad! Det behövs känns det som=)


Nu väntar sängen med gubben;)

Natti!

Av Malin Nilsson - 17 augusti 2009 09:34

Ja fasen också jag har ju blivit förkyld som fasen!!! Inatt har varit den längsta natten på väldigt länge! Har snorat,hostat,haft feber och mardrömmar! Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat och velat att klockan skulle vara så mycket så man kan gå upp. Sen när Dawid och Lilja gick upp så var jag helt slut och tänkte att nu ska jag och Elsa sova lite.

Men självklart så skiter gumman ett riktigt lass så det gick igenom på lakanet;-) Ojoj det var bara att ge gumman till Dawid och ta bort lakanet i sängen. Nu har vi ätit frukost och funderar på vad vi ska göra en sån kall dag som det är idag? Hade först tänkt åka till Dawids farmor men när jag är så krasslig så vill jag inte hälsa på och smitta ner henne... Hade tänkt åka till Ikea också och  handla lite fler trådbackar till garderoberna i sovrummet.

 Dawid skull fixa nå uti fönstrena på baksidan men kommer nog få vara mycket med damerna idag för jag vill helst inte vara så nära dom så jag smittar ner dom. Men det har jag väl kanske redan gjort...


Imorgon ska jag och Maria åka till Luleå å handla lite på storheden.

Jag behöver lite underkläder och sen ska Elsa få lite bodys och byxor.

Nu börjar det ju bli höst ute och kläder måste inhandlas.


Nu ska jag ringa till Petra;-)

Puss

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Skapa flashcards