Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under juli 2009

Av Malin Nilsson - 22 juli 2009 12:59

Nu har D börjat med panelen på baksidan av huset. Min snälla lillasyster ska komma å hjälpa honom eftersom jag har lite svårt att komma ifrån när jag har lilla damen. Den stora damen är hos farmor och leker.

Ska strax åka på stan å handla en cola åt pappsen som påstår att han måste ha en för att få nå gjort;-) Nu har E käkat klart så nu ska vi dra!


Ha en fortsatt trevlig dag!

Av Malin Nilsson - 21 juli 2009 20:43

Idag har vi tagit det ganska lugnt här på hjortronstigen.

Jag fick för ovanlighetens skull sovmorgon i morse och det uppskattar jag väldigt mycket=) Jag och Elsa låg i sängen till 9.20 *lyx*

Sen har vi ätit frukost, varit ute, ätit lunch och varit till läkaren och vägt och mätt gumman. Lilja var med och lekte med alla roliga leksaker medans.

Allt var bara fint med gumman och det var ju skönt att höra!

Efter det åkte jag och E och handlade medans Liljen var hemma med D och snickrade och cyklade. Sen har jag hunnit röja upp här hemma och lagat middag till Petra och Andreas. Vi gjorde egna hamburgare och grillade.

Det var super gott! Sen strips och sallad till. Mycket trevligt och alltid lika kul att se Nora igen.


Jag har ju som sagt beställt kläder till mina donnor och en t-shirt med en groda på fanns inte till Elsa så jag beställde bara tightsen.

Men jag bad P kolla i Luleå idag  när dom lika var där och ni tror inte att hon hittade tröjan i strl 62. Det fanns bara en och den var i den storlek så gissa om jag vart lycklig!!! Perfekt!


Just nu ligger Lilja och sover å Dawid äter en glass. Elsa ligger på ett täcke i soffan och börjar bli allmänt less hör jag så jag ska gå och gossa med henne.


/M

Av Malin Nilsson - 20 juli 2009 22:55

Idag har det varit hur skönt som helst ute och självklart har man försökt utnyttja den till fullo. Imorse har Dawid fixat kring fönstrena på framsidan och strippat panelen på baksidan. Själv gick jag ut på en långpromenad.

Är inte så skoj å gå själv men jag pratade med Elsa istället den tiden hon var vaken vill säga;-) Lilja ville till farmor och leka så hon fick fara dit några timmar. Hon tog med sig allt hon köpt på marknaden inklusive Svampbob fyrkand ballongen;-) Det var härligt med en promenad men jösses vad man vart varm! Sen när vi kommit hem gav jag gumman mat och var inne och svalkade oss lite. När hon sov nästa gång hann jag sola i 20 minuter på altanen. Måste ju hinna utnyttja den lite i sommar.

Efter det for jag,Elsa och pappi på stan och handlade lite och sen hem för att Liljen var på g hem.

Jag lagade chili con carne och ris till middag och det vart värre smarrigt!

Sen for vi till Vallen och hämtade släpet så gubben kan åka på tippen imorgon med panelen han slitit bort.

Innan vi åkte hem så for vi till campingen och lekte i parken. Maria och Alexander kom också dit. Jag fotade lite med telefonen så jag bjuder på lite bilder även idag. Ni kanske kan lista ut vilka dom små krabaterna är på bilderna. Elsa fotade jag precis när hon ligger och sover i Dawids famn.

Har gått med henne till sängen en gång men hon tyckte att hon skulle få vara uppe lite längre så det var bara att hämta henne igen=)

Sötnosen våran! Imorgon ska jag fota lite mer bilder på henne.


Just nu har jag bröd i ugnen och det är väl ca 26 grader här inne så man håller på att flyta bort! Gumman får sova i bara blöjan inatt.


Imorgon får vi se vad som händer förutom att vi ska till läkaren och väga och mäta gumman. Sen böjer dom och bänder i gumman och kollar så hon är helt ok. Det får vi verkligen hoppas att hon är.


Nu ska jag gå och kika hur det går för brödet.


Ha det!

/M

Av Malin Nilsson - 19 juli 2009 23:20

Ja vi har varit i stugan hela helgen och bara haft det lugnt och skönt=)

Jag bjuder på lite bilder på bla, Lilja när hon badar,spelar kubb och gräver med grävmaskinen. Sen är det bilder på stugan och min farmor och en på Dawid och min mamma=) Har också en bild på när söt Elias med familj kom förbi en sväng och hälsade på. Han var verkligen helt tokig i vattenskotern!

Gullunge!


Imorgon hoppas jag verkligen att det ska bli fint väder.

Jag och min minsta gumma ska ta oss en långpromenad då hade jag tänkt.

Lilja blir hemma med pappi ett tag. Hon kan behöva komma bort från mig ett tag eftersom hon är fruktansvärt mammig just nu.

Kanske hör med Petra och Nora om dom är sugna å följa med?


Båda donnorna ligger och sover i deras sängar för tillfället och vi får väl se hur länge dom gör det? Men här om dagen så kom Lilja över först kl 7!

Så duktig flicka! Elsa är också duktig för hon har bara ätit ca 2 gånger inatt=)


Nu ska jag gå och sova.

 Natti!

Av Malin Nilsson - 17 juli 2009 21:09

Ja nu har vi äntligen tagit oss ut till stugan igen. Det är ju ett bra tag sedan vi varit hit nu. Idag har jag varit så vuxen så jag har bakat bröd. Det vart mycket gott och jag tackar Emma för receptet;-) Imorgon ska vi nog åka på överkalix marknaden och se om vi hittar oss nåt. Lilja vill åka karuseller så vi måste fara en sväng för det var ju helt värdelöst på kalixdagarna! Nå nu ska jag försöka få den lilla damen å vila ett tag. Ha det bra allihopa!

Av Malin Nilsson - 16 juli 2009 21:46

Japp det har jag! Elsa ligger och sprättar för fullt i soffan och Lilja ville så gärna sova på Vallen så då fick hon göra det. Elsa har sovit i ca 15 minuter men har precis vaknat igen och nu ligger hon och flinar på soffan;-)

Själv sitter jag och kolla på hm och Lindex om det finns nå kläder till Elsa.

Hon växer så det knakar och behöver nya kläder. Men hittar inte mycket så jag kanske måste vänta tills vi åker till Luleå eller Piteå.


Idag har jag,Lilja,Elsa,moster,Alec,Petra,Nora,Anna och Emma varit på Hotellet och ätit lunch. Det var mycket gott och Lilja åt som en liten galning=) Sen gick vi på lite affärer men hittade inget som vanligt...

Jag skulle vilja hitta en dress till gumman men alla på jobbet var slut i hennes storlek så jag får köpa en som sagt när vi åker från samhället.


Imorgon kommer pappi hem!!! Och den här gången är han hemma i över en vecka. Det ska bli hur skönt som helst;-)

Jag ska passa på att ta en premiärtur på min nya cykel då och häva mig ut å promenera nån kväll så får han ta ungarna;-)


På lördag blir det marknad i ökx. Ska bli skoj!


Nu är damen less så jag ska gå till henne.


Bye!

Av Malin Nilsson - 15 juli 2009 23:26

Ja vi bestämde oss för att sova över här på Vallen idag jag och mina barn=)

Dawid jobbar ju 2 nätter nu och det kändes trist att vara hemma ensamma.

Hade helst velat sova i stugan men det var int nå vidare väder så det ställde vi snabbt in och bestämde oss för att åka dit i helgen istället.

 Elsa ligger och sover sen snart 4 timmar tillbaka så det ska bli spännande att se om hon bestämmer sig för att fortsätta att sova hela natten eller om hon tänkt vara vaken nå... Ska bli spännande att se;-)

Liljen och Alec har varit helt galna ikväll=) Vi har busat till kl 22.30;-) Men vi säger int nå till pappa Dawid;-) Nå dom har ju sommarlov så någon dag måste man ju få vara uppe och busa tills man stupar i säng=)

Maria är ute på hotellet så moffa sover med gubben för tillfället.

Jag ska också gå och sova snart. Hade lovat att hämta syster inatt men jag tror att jag överlåter det på mamma. Känner mig helt slut som artist!


Kom ihåg att kolla i tidningen på lördag! Då är mina gummor me på bild;-)

Nu ska jag gå och sova.


Natti!

Av Malin Nilsson - 15 juli 2009 10:49

Här bjuder jag på en bild på mina älsklingar!

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards