Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under juni 2009

Av Malin Nilsson - 2 juni 2009 22:00

Som ni kanske har märkt så har det äntligen hänt grejer här=)

Vår underbara dotter har äntligen anlänt till världen efter 8 dagars övergång. Hon är världens underbaraste lilla tös och helt klart värd all väntan!


Allt började på söndag morgon när jag gick upp ur sängen. Tyckte att jag hade så förbaskat ont i ryggen och lite spänd över magen men jag har ju varit det så himla många gånger förr så jag dissade det hela!

Vi åt frukost och tog det lugnt och med tiden började jag inse att det hela återkom hela tiden. Jag ringde mamma som var i stugan med pappa och Alexander och sa att det kan hända att det är på g. Pappa kom och hämtade gumman och Dawid byggde ute på altanen.

När jag hade duschat hade jag sååå ont och tyckte att jag hade det HELA TIDEN så jag ropade in Dawid och gick och la mig i sängen och klockade värkarna. Insåg att det var 3 minuter mellan dom! Dom rek att man ska komma in med 6 minuter men det hade jag aldrig utan det vart liksom direkt 3 minuter. När jag låg och nästan grät i sängen av smärta så hör jag D sätta igång sågen där nere å då höll jag på å flippa! Jag messade att: Vi måste åka NU! Då kom han springande uppför trappen och sa att han trodde att vi skulle va hemma någon timme till? Det trodde jag me men tji fick vi! Det var bara för honom att snabbt byta om och sen kasta oss in i bilen! Jag hade ont som f-n i bilen och värkarna kom hela tiden utan vila mellan...Jag trodde att jag skulle få föda i bilen! Klockan var ca 11 när vi började åka in och kl 11.45 var jag kopplad till en ctg-kurva. Jag ville ha epidural men dom sa att det bara var att glömma för jag kommer inte hinna. Då grep jag ett ännu kraftigare tag vid lustgasen och vägrade släppa för att kompensera att jag inte fick någon epidural! Mitt i allt så kände jag att jag ville krysta och efter ca 7 minuters krystande kom det en skrikande baby på min mage! Åh hon var helt underbar=) Kl 12.47 anlände hon och så fort trodde jag då aldrig att det skulle gå. Men på ett sätt så var det ju bra för jag hann knappt reagera så fanns hon här hos oss=)

Det jäkliga är ju att man andas ut när den underbara har kommit men då ska man sen knösa ut den där moderkakan och efter det sys=( Herregud!

Men det var inte många stygn och duschen gick hur bra som helst efteråt.

Fick komma in till bb ca 15.30 och var där till dagen efter kl 16.00

Så skönt att komma hem så tidigt! Det är sååå tråkigt på bb!

Så nu är vi hemma allihopa och mår alltså hur bra som helst=)

Gumman har inte någon namn ännu, hon kallas för lillasyster *skrattar*

Men vi har några förslag men måste komma överrens först;-)

Gumman ligger just nu och sover på Dawids mage och den stora gumman ligger i våran säng och sover. Hon har haft krupp några nätter och feber idag så hon fick sova hos oss=) Hoppas hon mår bättre imorgon!


Oj vilket inlägg det vart=)

Nu ska jag fortsätta att surfa!

Tack förresten för alla gratulationer!


/ Puss

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Skapa flashcards