Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin Nilsson - 7 maj 2009 21:22

Jag har faktiskt tagit tag i städningen idag och har även fått upp mina underbart snygga gardiner samt dammsugit!

Lilja ligger och sover sen kl 20.00 i min säng. Jag brukar låta henne göra det när D är borta för hon vaknar alltid på natten och vill över till oss och då får man lyfta över henne och det pallar jag inte riktigt nu. Men när D kommer hem så sover hon som vanligt i sin egen säng och kommer över senare på natten.


Efter middagen så gick vi ut och mös i sandlådan och gick ut och gå med gummans dockvagn runt området. Hon ville cykla också men jag känner att jag inte riktigt hinner med henne i hennes fart och mitt i allt kan hon vara ute på djuptjärnsvägen själv och jag typ 100 m bakom henne=(

Såg en kvinna tidigare som var ute och promenerade och hade med sig sin son som cyklade med stödhjul och som en liten galning säkert 100 m före henne och det var inte ens på en gågata! Ungen var väl kanske 1 år äldre än Lilja och hade verkligen inte koll på att man skulle cykla på sidan av vägen eller att han skulle hålla sig till sin mamma. Mamman såg nästan helt oberörd ut där hon gick... Hade det varit jag och gumman hade jag sprungit ikapp henne och gått hem med henne på en gång! Usch det såg livsfarligt ut!


Det blir nog en tidig kväll för mig idag... Känner att jag inte har mycket energi just nu så jag ska lägga mig och sova tidigt. Sen kommer gubben hem imorgon ca 7 på morgonen=)


/M

Av Malin Nilsson - 7 maj 2009 11:32

Jahapp nu har jag varit till bm och jag vart inte så mycket klokare...

Hjärtljuden var jättefina och låg i snitt på 143, magen var 34cm,vikten var en uppgång på 10 kg*gah* och blodtrycket var bra.

Jag tog nå prover också men dom hann hon inte få svaren på medans jag var där så dom sa hon att jag skulle ringa och kolla med Raija på måndag.

Huvudet låg helt rätt och var ruckbart. Men hon sa att det väldigt sällan fixerar sig på andra föderskor. Nåja allt verkar ju varit bra å så å lillen gympar då värre i magen känns det som just nu. Ibland känns det som att en fot ska komma genom magen! Men det är ju bara mysigt=)


Nu ska jag fasen ta tag i städningen!

Av Malin Nilsson - 7 maj 2009 09:11

Åh, idag känner jag mig seg...Kan tänka mig att det beror på vädret ute=(

Jag har precis varit med gumman till dagis och hade tänkt ta tag i huset när jag kom hem men fy bubblan vad lat jag vart! Jag gör det efter att jag varit till barnmorskan istället tror jag... Hade ju tänkt få upp mina nya gardiner samt fått snyggat till lite överallt. Gummans rum tycker jag att jag städar i stort sett varje dag men det känns lite onödigt för nästa dag ser det ut likadant igen. Men det är ju bra att hon leker där inne och det ska ju synas i rummet också att dom lekt.


Jag har inte så stora planer idag. Hade tänkt lägga mig och vila ett tag efter lunch för jag känner att magen och den som finns i magen tar en hel del av  min energi just nu. D kommer hem imorgon på morron. Det ska bli skönt!

Gillar inte när han är borta men nån av oss måste ju tjäna pengarna=)


Nå nu ska jag ta och surfa vidare lite och sen dra mig mot Vårdcentralen.


/M

Av Malin Nilsson - 6 maj 2009 22:55

Har har ni Liljen med hennes 3 par glasögon vi har lånat hem.

Det är inte det lättaste att välja vilka hon ska ha så jag tänkte att ni kanske kunde hjälpa oss att välja? Jag tycker hon är jättefin i alla;-)


Idag har vi efter att pappi farit mot Piteå varit till Vallen där det var meningen att jag skulle sy 2 st gardiner till vårat sovrum och till datarummet. Efter att ha insett att jag varken var smidig på golvet nålandes tyget eller att huvudet vägrade vara med så fick jag ett utbrott efter att ha sytt 1,5m UTAN UNDERTRÅD! Då brast jag att man ska fan inte sätta sig och sy gardiner när man är i 10:e månaden! Min underbart snälla mor och min underbart snälla syster fixade alltså gardinerna och jag satt och strök mig på magen... Tack för hjälpen!

Har inte hunnit sätta upp dom ännu utan jag tänkte att jag kunde fixa det imorgon när gumman är en sväng på dagis.


Nu tror jag fasen att jag ska uppsöka sängen!


God natt på er!

Av Malin Nilsson - 6 maj 2009 11:03

Ja idag är det inte världens bästa väder ute men gumman och gubben trotsar vädret och är ute och leker och skulle gå på en liten promenad nu.

Han åker idag ca 15.00 till Piteå och kommer tillbaka på fredag morgon.


Imorse ringde jag till barnmorskan Nina och vart jätteglad när jag fick komma till henne imorgon kl 10.00 Skönt att få fara på undersökning och ta lite prover för att se att min lilla älskling mår bra i magen.

Den sparkar då för fullt och igår trodde jag att foten skulle komma ut genom magen! Jösses vad den spjärnade!


Här hemma planeras det för fullt med vad vi ska göra på huset i sommar.

Vi ska nog i början av nästa vecka beställa den nya panelen och sen ska vi nog köpa nya stuprör och sätta spröjs på fönstrena.

Jag tror att det kommer bli en riktig uppiffning av huset för värre än det ser ut nu utifrån kan det fasen inte bli=( Orange och brunt...Fy fasen!


Idag ska vi åka till apoteket och handla lite salvor vi behöver här hemma.

Lilja har slut bepanthen (eller hur det nu stavas) och sen måste jag handla lite till den lilla också så det finns.Har packat halva bb väskan våran och ska ta tag i den andra delen ikväll. Men sen är det ju mycket som man använder varje dag som också ska me, typ mjukisbyxor,linnen och tröjor. Men det får vi ta med oss i all hast sen när det nu bär iväg.

Har i alla fall packat ner underkläder,lite salvor och krämer samt ipoden m.m


Är det någon som har något bra lite ovanligare killnamn i bakhuvudet?

Vi har väl ca 20 tjejnamn att välja mellan men endast 1 killnamn=(

Please help!


/M

Av Malin Nilsson - 5 maj 2009 23:06

Idag har gumman friserat sin pappa med rakapparaten;-)

Som ni ser på bilderna så vart han värre snygg!


Är på väg att gå och sova... Är lite imponerad över att jag fortfarande är vaken om jag ska vara helt ärlig!

 Dawid har suttit hela kvällen och funderat på vilken panel vi ska ha på huset när vi panelar om i sommar. Det vart en lite bredare liggande fjällpanel som garanterat kommer bli hur snygg som helst!

Usch jag gillar inte utsidan av vårat hus nu så det ska bli skoj att få fixat till det lite=)


Jag ringde och fick en tid till Raija på torsdag tidigare imorse men tror ni inte att dom ringde till mig från vårdcentralen när vi var hos Nora och sa att hon blir borta HELA VECKAN! Fan jag kommer ju hinna föda innan hon kommer tillbaka! Dom sa att jag skulle ringa på måndag och få en ny tid av henne men jag sa att jag går in i vecka 39 på lördag och vägrar vänta så länge på att komma dit. Då sa dom att jag kunde ringa Nina imorgon och boka tid hos henne och jag hoppas då fasen att jag får tid i veckan annars blir jag ännu argare! Ok jag vet att alla kan bli sjuka och så men jag känner att jag vill dit nu och ta prover å sånt så att man vet att allt är bra med bebben nu när det börjar närma sig så! Nå vi får väl se vad hon säger imorgon...


Nu ska jag och pappi gå och sova...

Natti!

Av Malin Nilsson - 5 maj 2009 12:23

Ny tid till Raija fick jag på torsdag kl 13 så jag hoppas verkligen att hon är frisk då...

Idag har D,L och jag hunnit varit och provat ut nya snygga glasögon till gumman samt varit å handlat lite blöjor till lilla bebben och varit på granngården och köpt gumman en ute sop så hon kan hjälpa pappi att sopa=) En sån har hon velat ha väldigt länge så hon vart jätteglad!

Sitter nu och väntar på att HJ och Hjalle ska komma och hämta mig så man får någon lunch i magen=) Sen åker vi hit och hämtar upp gumman och drar sen till lilla Nora. Gumman vill ju så gärna komma me dig för hon tycker så om att sitta och stryka på Nora;-)


Nu ska jag gå och göra mig klar...


/M

Av Malin Nilsson - 4 maj 2009 23:01

Idag har det varit hur härligt väder som helst! Gumman har varit en kort sväng på dagge och jag och gubben har hunnit röja upp på nedervåningen så nu är det ganska så snyggt där om man jämför med förut;-)

Började putsa fönsterna men gav upp och överlät det på gubben istället så han har lovat att göra det imorgon... Vi hade lim och massa andra geggiga grejer sen vi tapetserade kvar på fönstrena så det var inte det lättaste att få bort=(  Nå det där fixar han så bra så imorgon;-)

 Sen har vi hämtat gumman från dagge och varit ute i flera timmar!

Det har ju varit hur skönt ute som helst! Jag har även varit på Coop Bygg och handlat en svinsnygg stor typ kruka att ha på bron när det blir lite varmare. Ska köpa en till också och sen plantera lite fina blommor i så det blir lite hemtrevligare här utanför. Ska även köpa blomlådor att stoppa vid fönstrena på framsidan av huset.


Imorgon ska jag och luncha med HJ. Var ett mycket bra tag sedan jag var ut och åt lunch så det ska bli skoj! Sen ska vi en svänga och hälsa på Nora också. Åh den lilla sötungen skulle jag kunna snossa på hur länge som helst!

Det verkar som att Anna-Maria redan fått en litet också. Hon skulle ha den 19/5 tror jag. FUSK! Jag vill också... Jag vart något irriterad imorse när dom ringde från vårdcentralen och sa att Raija var sjuk och jag inte kunde komma som jag skull idag kl 9.30=( Så imorgon måste jag ringa och beställa en ny tid! Jag hoppas verkligen att jag får nu i veckan för nu när man är så här nära vill man ju dit och kolla så att allt är bra...


Hmm nu ska jag och min kära sambo gå och mysa i sängen;-)

Puss!

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards