Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin Nilsson - 21 maj 2009 20:17

Oj nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera...

Igår var jag och gumman med pappi till Piteå och shoppade.

Gumman fick sig lite Hello Kitty kläder och en lille skutt klänning, leggins m.m Sen köpte jag 2 st tunna mössor åt bebben i magen som den kan ha på sig när den nu behagar att komma ut?

Det var en väldigt mysig dag igår och gumman skötte sig hur bra som helst!

Åkte så vi var hemma ca 16.30 och då for vi till Vallen en sväng och sen hem och mös framför tvn. Hade känningar i magen hela kvällen men det vart inte nåt mer än så=/


Idag har vi varit ute hela dagen. Först for vi till Vallen för att hämta nå sten som D ska ha under altan som han ska bygga på nedervåningen.


Vi åkte och hjälpte pappa med att frakta ut bryggan med båten till stugan så nu är det väldigt skönt att den är ute och man kan börja vara där=)

Sen drog vi till Vallen en sväng och efter det hem till Hjortron.

Var ute i flera timmar här hemma medans pappi skottade bort ca 30 skottkärror med sand för att vi ska kunna fixa våran altan.

Gick in och fixade middag och efter det gick pappi ut igen och jag och gumman la oss och såg på Lotta på Bråkmakargatan.

Sen kom P, Andreas och Nora förbi och hälsade på vilket var väldigt skoj=)

Snoosade lite och hoppas att bebben kände att polarn var här så den vill komma ut någon gång. Farmor Karin kom också förbi en sväng och hälsade på.


Imorgon hade jag tänkt baka lite med tanke på att jag fyller år *suck* och att bebben kommer snart. Får bara hoppas att energin finns där!


Nå nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt.


/M

Av Malin Nilsson - 19 maj 2009 20:40

Idag har gumman fått vara hemma från dagis. Det var ju så fint väder så jag hade inte hjärta att sätta henne på dagis. Men det har blåst mer än igår och det var då inte något bikini väder ute. Däremot så har vi hunnit vara på stan med moster och Alec som har köpt ett par sommar skor till moster.

Såklart vart det ju ett par Björn Borg=) Haha hon är fasen besatt av det märket=) Men dom var snygga skorna! Sen har vi varit hem hit och hängt tvätten ute,varit och gett Lindas hästar lunch,solat på Vallen,varit ut med båten till stugan och grillat hamburgare till middag.

Dawid kom hem på eftermiddagen och gissa en dam som vart överlycklig!

Nu har hon slocknat i sin säng. Hon är så himla duktig på att gå och sova själv! Trodde aldrig att det skulle gå så här bra. Men nu är ju nästa steg att få henne att sova där hela natten också. Hon kommer alltid över till våran säng och nu kommer det ju snart att bli ganska trångt där...

Men det blir väl som det blir...


Imorgon ska jag och gumman åka med pappi till Piteå och gå på stan medans han har en redovisning har måste göra. Skulle vara snyggt om vattnet går då=)


Jag håller verkligen tummarna att vi får åka in snart... Det skulle vara så skönt att äntligen få pussas med den lilla och snoosa på den=)

Jag har kommit på ett kill namn idag helt själv *stolt*

Men jag är ju ganska säker på att det är en brutta i magen;-)


Dawid sitter för tillfället och ser på Family Guy. Lilja blir lite skadad av honom ibland för hon älskar Family Guy och Simpsons=)

Hade till och med en tårta med Simpsons när hon fyllde 3 år...

Sen vill hon att bebben ska heta Marge,Bart,Homer,Lisa,Maggie eller Family Guy! Ojoj där hör ni ju att det har spårat ganska rejält! *skrattar*


Snart börjar Desperate men jag tror inte att det kommer att vara ett bra avsnitt... Dom kommer bara tänka tillbaka hela avsnittet och sånt gillar jag inte...Tråkigt!


Nu ska jag lägga mig och försöka locka ut bebben från magen.

Önska mig lycka till!


/ Malin

Av Malin Nilsson - 18 maj 2009 20:09

Ja herregud vad trött jag känner mig för tillfället.

Jag for och hämtade gumman tidigare från dagis eftersom det var så himla härligt väder ute. Vi drog till Vallen och har solat och busat hela dagen.

Båten är tvättad och Maria och pappa skulle stoppa den i sjön ikväll och Lilja har försäkrat sig om att direkt moffa slutar imorgon så ska vi åka ut till stugan=) Haha hur hon och Alec har längtat!

Imorgon kväll kommer Dawid hem från Piteå. Sen så har han redovisning på onsdag så då åker han dit igen=(


Idag har jag varit till Raija och kollat läget. Blodtrycket var bra,hjärtljudet låg på ca 138 vilket är lite lägre än det brukar vara men sötnosen låg och sov så det var ju inte undra på. Måttet över magen låg fortfarande på 34cm.

Raija sa att den verkligen kunde komma när som helst. Huvudet låg precis som det skulle och allt var jättebra med bebben!

Så nu är det bara att vänta... Just nu tycker jag att jag börjar bli ganska van med min situation så det känns konstigt nog väldigt långt bort att jag snart ska vara med om en till förlossning. Kommer säkert få gå över massor med dagar så det är bara att bita ihop nu i slutet.


Ikväll ska jag se Cityakuten hade jag tänkt.

Är som sugen på nåt men jag vet inte riktigt på vad...?


/M

Av Malin Nilsson - 18 maj 2009 09:34

Nu blir man ju snart bortskämd med all sol=)

Men det gör ju ingenting! Ska om några minuter dra mig mot vårdcentralen och sen till Raija. Vecka 39+2 är det idag och allt är fortfarande stiltje...

Gumman är en sväng på dagis och jag ska vila sen hade jag tänkt.

Det känns som att jag behöver det. Ska och kolla på sandaler till Hjalle och beställa foppisarna till gumman efter jag har varit till Raija.


Nu har jag inte tid att sitta här nå mer. Måste dra på mig nå kläder och åka!

Ha de bra i solen allihopa!


/ Puss

Av Malin Nilsson - 17 maj 2009 21:15

Idag har det varit en helt underbar dag!!! Vaknade 8.45 (mycket länge sedan det har hänt). Gick upp och åt frukost och åkte sen och hämtade min farmor och åkte till Vallen. D hjälpte pappa och Tommy mfl att måla bräderna ännu en gång till garaget. Jag och gumman stekte och solade=)

Sen hann vi även vara på marknaden i Sangis. Köpte dock inte mycket men lite smått och gott vart det. Gumman fick en godisrem och Hello Kitty märken till hennes foppatofflor som jag ska beställa åt henne.

Måste fasen komma ihåg att gå in på Intersport imorgon och beställa foppisar och converse skor till henne.

Kl 16 åkte vi hem och tog det lugnt ett tag samt duschade D bort färgen från kroppen. Sen kl 18 så drog vi på China restaurangen med Moffa mommo Maria Alec Linda Agnes Johan Tommy Inger Johnny Ida och min farmor Signe. Åt oxfile och den var supergod!

Bröderna Nilssons Traktortjänst bjöd som tack för målningen samt inför kommande målning;-) Det tackar vi för!


Nu sover gumman och D sitter och ser på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Hmm jag tycker inte att det är så bra så jag passar på att sitta här och surfa ett tag istället. Inatt/morgon åker Dawid till Piteå igen.

Sötnosen i magen har inte velat komma ut ännu så den kommer väl garanterat vilja komma ut nu när pappi åker och jobbar.


Imorgon ska jag till Raija igen så vi får väl se vad hon säger;-)

Nu ska jag gå och tända lite här hemma och sen dricka lite vatten.


Ha det fint!

/M

Av Malin Nilsson - 16 maj 2009 21:48

Jösses så härligt väder det har varit ute idag! Gumman har ju kunnat ha klänning och 3/4 byxor=) Sen har jag varit med henne och köpt ett par sandaler för det kom jag på helt plötsligt att vi glömt köpa.

Hon hade behövt en ny kepa också men det verkar vara omöjligt att få tag på här i Kalix=( Jag måste kolla om det går att beställa från H&M eller nåt sånt för hon måste ju ha nåt på huvudet nu när det börjar vara så varmt ute. Vi har bara solat här hemma och sett på när D gått och muttrat för sig själv när han flyttat veden till bodan på gården=)

Haha, han har varit ganska så bakis och det är rätt åt honom tycker jag;-)

Sen har vi alla 3 åkt till Vallen och D har hjälpt pappa med att måla 1000 m panel till storgaraget som ska målas om och bytas lite panel på.

Jag,gumman,mommo,Signe och Alec har myst och lekt i solen medans=)


Imorgon ska D också och måla och jag funderar på om jag mfl ska dra på Sangis marknaden? Men jag vet inte ännu...

Hoppas att det blir fint väder!  


Gud jag känner mig helt slut idag! Går nog och sover om ett litet tag eller så somnar jag som vanligt i soffan...


/M

Av Malin Nilsson - 16 maj 2009 09:30

Just nu är jag lite smått irriterad måste jag erkänna... Hade det varit så att jag fått åka in igår/inatt så hade jag fasen åkt själv till förlossningen! D kom hem ca 3.30 stup full och slocknade med huvudet mellan benen sittande på toa stolen. Kan inte riktigt fatta vad man tänker med ibland?

Skulle fasen ha gjort som Anki sa och bara köpt en läsk som han hade fått dricka på festen men jag trodde på nåt sätt att han skulle ta det lugnt eftersom han visste vad som kunde hända...



Av Malin Nilsson - 15 maj 2009 21:54

Kom igen nu allihopa!

Ge mig lite förslag på namn, både kill och tjej namn!

Börjar känna mig  lite i panik nu eftersom jag är väldigt kluven...


Please help...

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards