Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin Nilsson - 26 maj 2009 20:49

Gud så mysigt vi har haft det idag. Vi har bara varit hemma och umgåtts hela familjen och varit ute fast det har blåst ganska mycket.

Gick även på en promenad till Karin och vart bjudna på middag.

Vi åt och sen gick jag hem medans D och L körde Karins bil som gubben ska ha till Piteå imorgon. Kom hem, klippte Dawids hår och sen körde vi en snabb dusch alla tre. For på kalas till John som vart 26 år och åt massor med gott fika! Lilja gjorde fina armband och var himla stolt över dom=)

När vi kom hem började vi undra vad HJ stoppat i dom där dumle bullarna för gumman var helt TOKIG! Hon busade och var helt galen innan vi till slut fick henne i säng=) Men nu ligger hon där och jag tror hon somnar när som helst. Är då helt tyst där inne i alla fall.


Imorgon ska gumman till dagis och dom ska till kyrkan en sväng. Hon ser fram emot det väldigt mycket=) Dawid åker och jobbar och jag ska väl passa på att promenera ut denna bebbe... Int för att jag tror att det hjälper men jag testar ALLT!


Någon som vet var man handlar nya batterier till internet dosan?

Måste fixa Dawids dosa så vi får betalat nå räkningar.


Nu ska jag gå och se Desperade!


/M


Av Malin Nilsson - 26 maj 2009 12:27

Ja natten har varit lugnare än dom flesta andra nätterna så just nu är vi hemma och håller på med tomten. D fixar altan och har även fixat så trädgårdsslangen funkar=) Lilja håller på å sprutar med den för fullt för tillfället. Det vart en liten senare lunch idag. Jag ska strax börja steka lite blodpudding. Sen blir det att vara ute å mysa på hela dagen.

Har tvättat å sånt så jag tänkte gå ut och hänga tvätten. Den lär ju torka fort ute idag när det blåser en hel del. Har även skrubbat upp gummans haklappar och hängt ut dom på tork.


I eftermiddag ska vi på kalas till John. Gumman är eld och lågor över att få träffa Hjalmar! Det var ju ett tag sedan dom träffats nu.

Men hon surrar om honom,Elias och Nora konstant!


Nu ska jag ta tag i lunchen.


Ha det!

/M

Av Malin Nilsson - 25 maj 2009 19:02

Vet inte om det har börjat eller inte? Men jag har såååå ont i nedre delen av ryggen och magen drar ihop sig hela tiden och det gör svinont!

Jag förstår inte hur man kan be om att få denna smärta som jag gjort dom senaste veckorna. Men det är ju klart att ut ska den ju på ett eller annat sätt... Nå jag ska inte ropa HEJ ännu för det kan ju hända att det ebbar ut men jag håller då mina tummar och tår på att det blir ikväll/inatt.


/M


Av Malin Nilsson - 25 maj 2009 12:11

Ja, nu är det fixat så nu ska vi se om det stämmer att den kommer snart;-)


Av Malin Nilsson - 25 maj 2009 09:55

Jahapp här sitter man fortfarande med stor mage... Inatt trodde jag verkligen att den skulle komma för jag hade massor med värkar/förvärkar men dom slutade efter ca 30 minuter. Tänkte först ringa D och be honom börja rulla hem från Piteå men tur att jag inte gjorde det.

Har även lite känningar nu men inte så mycket som inatt.

Har varit med gumman till dagge och om ca 1h ska Dawid vakna.

Gumman var eld och lågor när hennes pappi kom hem imorse=)

Hon vaknade av att hans bil kom inrullande på gården ca 7 och hur hon gossade med honom;-) Vi ska åka och hämta henne sen kl 13 och det ser hon jättemycket fram emot. Sen pratade D om att vi skulle klippa gräset och fixa med altanen så det blir väl det vi fördriver tiden med idag.

På onsdag ska han och hämta brädorna till altanen i Piteå så vi måste loda upp den å sånt innan det.


Tror jag ska lägga mig ner och ta det lugnt ett tag. Känner mig nästan lite illamående *konstigt*


Solen skiner och jag hoppas att ni allihopa får en underbar dag!


/ M 

Av Malin Nilsson - 24 maj 2009 20:31

Och det enda som händer är lite förvärkar fortfarande...

Idag sover vi hemma för jag har gett upp om att alls få föda. Ok 2 dagar är kanske inte så mycket att gå över men jag hade på nåt sätt fått för mig att jag skulle få före beräknade tiden så nu börjar det bli himla jobbigt.

Nå men nån gång kommer väl gullet ut i alla fall=)

Gumman ligger och sover och D är och jobbar sista natten för ett tag *skönt* Funderar på om det är nåt bra på tv ikväll? Har ingen aning...


Imorgon ska jag inte göra mycket... Gumman ska en snabbis till dagis bara för hon var knappt där förra veckan. Gubben sover väl till 12 och sen åker vi och hämtar henne kl 13. Hoppas på bra väder imorgon och jag tror fasen att dom hade lovat det också. Får väl se...


Nu ska jag inta sidoläge i soffan och blanda mig en päron lättdryck *mums*


Ha det!


/ M

Av Malin Nilsson - 23 maj 2009 18:19

Ja det känns väldigt deprimerande måste jag erkänna med det är inte mycket man kan göra åt saken tyvärr. Jag försöker vara igång,gå i trappor,promenera m.m Någon som har nåt mer tips?

Om int annat så får man väl ta tag i färdknäppen när D kommer hem på måndag *skrattar* Det är ju verkligen sånt man är sugen på just nu;-)


Dagarna flyter på stillsamt. Idag har vi varit hos mommo och moffa stora delar av dagen. Jag gumman moster och Alec drog en sväng på stan och vallade mig mitt på dagen=) Jag hittade 2 st snygga linnen på Chili som jag köpte mig och tänkte ha på mig när gullet är ute från min mage=)

Gick även en sväng på jobbet och kikade. Sen drog vi mot Coop och till sist bilen. Jag jublade när vi väl var framme vid bilen igen! Hade ont i ryggen och allmänt trött... Men skönt att röra på sig lite...


Haha kom just å tänka på när vi hade varit på china och ätit och suttit ner i ca 2 timmar och sen skulle gå till Ica jag Dawid och gumman. Mina ljumskar drog som vanligt ihop sig typ hela tiden när jag suttit stilla så länge och ställer mig upp så jag kunde knappt gå. Tog ett steg och föll nästan ihop för att jag fick kramp i ljumsken,tog ett till och samma sak. Dawid skrattade åt mig och sa att det är som att vara å jobba=) Inte nu i Piteå utan ett annat jobb som han jobbar på då och då. Gummans kommentar till mig höll jag på att skratta ihjäl mig åt! Mamma, dom hinner stänga innan du ä fjamme på affälen... Haha goaste gumma min!


Just nu är jag hemma på hjortron. Lilja är med mormor och morfar på Vallen. Vi ska sova där inatt igen tänkte vi. Jag åkte hem och packade klart allt i bb väskorna och ska ta med dom i bilen ifall att man får åka in.

Int för att jag tror det men det kan ju i alla fall vara bra ifall att=)


Nå nu ska jag åka och handla en liten snabbis och sen åka tillbaka till Vallen.


Ha de!

/M

Av Malin Nilsson - 22 maj 2009 20:12

Jaha då var man framme vid den beräknade dagen och ingenting händer förutom lite förvärkar *snark* Idag har D farit till Piteå å jobba och jag och gumman sover hos mommo och moffa. Gumman har precis somnat efter att ha varit ute hela dagen i solen och busat=)

Sakta men säkert så börjar D få till nåt med altanen och jag längtar såå tills den blir färdig och vi kan köpa möbler och ligga och sola där ute!


Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag?

Har inte så mycket vettigt att säga så jag tror att det får bli allt för ikväll.


Ha det!


/M

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards