Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under april 2009

Av Malin Nilsson - 2 april 2009 20:10

Nu mår jag mycket bättre! Ska å jobba imorgon och går allt som jag tänkt och den finns så kommer jag beställa mig en Haglöfs jacka=)

Vet ju inte riktigt vilken strl jag kommer ha sen men jag gissar på samma som jag alltid haft. Den är hur snygg som helst men kostar en hel del...

Nå hur som helst så SKA jag ha den!


Liljen har fått medalj,ett diplom och fått stå på prispallen idag på dagis när dom åkt skitloppet=) Hon var mäkta stolt när hon visade den till mig!

Sen har dom visst odlat gräs och målat en kyckling till påsk som vi tog hem idag eftersom hon bara ska vara på dagis på tisdag under hela nästa vecka.

Gräset är klippt lite och står nu med kycklingen på köksbordet där hon ville ha det=)


/ M

Av Malin Nilsson - 2 april 2009 14:36

Idag är jag hemma från jobbet... Har haft migrän i morse men nu efter att jag har legat och sovit som en klubbad säl i 3 timmar så mår jag mycket bättre! Helskota också 3 timmar!!! Det är ingen kort sovtur...

Men det känns ju bättre nu i alla fall å det är ju huvudsaken.

Håller på å laga mig någon lunch å sen ska jag och hämta min söta unge på dagis. Hon kommer nog bli ganska glad när hon ser att det är mammi som hämtar henne idag för ovanlighetens skull;-)

 Sen åker vi nog till Vallen och myser å äter middag för jag känner mig inte så sugen på att ställa mig vid spisen...


Imorgon kommer gubben hem!!! Åh vad jag saknar honom när han är borta...Tur att det inte är så många dagar åt gången.


/ Lunch

Av Malin Nilsson - 1 april 2009 21:57

Dawid är i Piteå 2 dagar och jobbat natt så jag är ensammen med gumman här hemma. Idag har farmor hämtat henne från dagge och imorgon ska hon också göra det. Dom ska åka skidor imorgon på dagis så jag måste komma ihåg att skicka med stavar,skidor och pjäxor. Hoppas att dom får fint väder så dom kan vara ute och mysa länge. Gumman har fått nya skidor i julklapp och åkt några gången men det blir ju bara några minuter åt gången=)

Hon lessnar ganska så snart men det tror jag att alla barn i den åldern gör.


Jag tror att jag har blivit ganska blödig sen jag fått barn. Alltid när jag ser nåt program på tv som har med barn att göra,typ som blir bortrövade eller att nåt händer med barnet så hugger det till i magen och mammahjärtat och jag mår fruktansvärt dåligt... Men det är kanske så det är att vara mamma=) Harig hela tiden...

Åh jösses snart har jag 2 st små sötnosar å vara nervös uti.

Som mamma vill man ju såklart sina barns bästa och gör verkligen ALLT för att dom ska få det!


På söndag ska jag med HJ på me&i party. Ska bli skoj å se om dom fått in nå snyggt! Men tror inte jag ska handla nå mycket i alla fall för min karl blir tokig på mig! Har blivit en hel del dyrare kläder åt knoddsen på sistone men det är dom värda! ;-)


Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Har varit helt slut varje morgon jag gått upp på senaste tiden så jag ska passa på att sova nu när pappi inte är hemma=)

/ Natti




Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards