Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under april 2009

Av Malin Nilsson - 11 april 2009 21:10

Vart tusan är det fina vädret som lovades till påsk??

Usch man blir lite deppig av detta väder... Vill ju vara ute och det känns inte så stimulerande i detta väder=(


I torsdags var vi på middag i Korpikå. Det var väldigt gott och gumman lekte nog som aldrig förr med faster Anna och Julia.

Hon slocknade i bilen så vi fick bära in henne och klä av henne sovandes=)

Söt unge!


Igår deppade vi ett tag över vädret eftersom vi hade tänkt fara och pimpla men efter några timmar bestämde jag, gumman, Maria och Mari oss för att vi drar till IKEA och myser istället=) Vet inte om det vart så mysigt för jag hade mest ont hela tiden och fick gå och hänga över en kundvagn men handlat fick vi i alla fall=) Handlade bla.3 st hyllor som ska upp i vardagsrummet och sen lite annat smått och gott.

Vi drog till Vallen och åt middag och sen mitt i allt så kommer gumman på att hon ska sova där. Jag trodde int först att hon skulle göra det men mycket riktigt pussade hon oss hejdå och var helnöjd över att bli lämnad hos mommo och moffa. Vi drog hem och D började spika upp lister runt dörrarna och längs golvet. Han fixade även upp hyllorna vi handlat och det vart värre snyggt! Nu måste jag bara fixa nåt att ha i dom=)


Idag har gubben jobbat 11-21 och är nu på väg hem. Jag åkte till gumman kl 11 och vi har myst på både ute och inne idag. Var en sväng till farmor och faster så jag passade på att lämna henne där ett tag så jag fick handlat.

Är inte det lättaste att han med henne på affären nu när man är tjock och osmidig... Gumman har somnat för ca 30 minuter sedan. Nu när hon har lov så får hon vara vaken längre med oss och mysa=)

Hon har varit torr i blöjan på natten nu i ca 1 vecka så inatt provar vi att ha henne sovandes i bara trosor och nattlinne=)

Får väl se hur detta går? Men hon är så duktig så jag tror det kommer gå super!


Imorgon jobbar gubben delad tur så vi ska på middag till hans pappa kl 15.

Sen vet jag inte riktigt vad jag och gumman ska göra?


Nå nu ska jag gå till soffan=)


/ M

Av Malin Nilsson - 8 april 2009 21:24

Idag har vi varit till Sunderbyn med gumman. Allt gick bara bra där och gumman skötte sig som vanligt. Hon vart bara lite less under undersökningen och det kan jag förstå för jag skulle bli det själv också.

Vi ska i alla fall köpa nya glasögon åt henne för jag tror att hennes bågar börjar bli för korta. Sen drog vi på storheden en sväng men den vart väldigt kort eftersom jag knappt kunde gå. In på Lindex och handla en body och ett par byxor till lillen och en klänning till gumman.

Efter det drog vi in till stan och parkerade så nära vi kunde en liten affär full med underkläder. Jag köpte en amningsbh där förra gången och var så himla nöjd både med servicen och bh:n. Dom är så himla duktiga där och hittar rätt på en gång!

När vi äntligen kom hem så for vi till faster Anna och jag stupade i soffan.

Känner mig helt slut fast jag egentligen inte gjort så mycket mer än vanligt...


Nu ska jag gå och lägga mig i soffan ett tag och sen gå vidare till sängen.

Imorgon väntar glasögonprovning till gumman.


/ M

Av Malin Nilsson - 7 april 2009 21:09

ÄNTLIGEN är min gubbe hemma!!! Har saknat honom så mycket...


Idag har gummantillbringat stor del av dagen tillsammans med hennes älskade faster=) Hon valde till och med bort en baddag i Boden med moster och mormor för att få leka med faster=) Tur att hon kommer vara hemma ett bra tag för gumman lär ju vara där varje dag och leka med henne=)


Funderar på om jag ska sy nå nya gardiner till gummans rum och datarummet? Hade behövt till sovrummet vårat också. Men då måste jag och köpa nå tyg å det är ju jobbigt... Nå vi får se hur det blir...


/ M


Av Malin Nilsson - 7 april 2009 10:10

Idag är min första lediga dag och det känns lite sådär.

Hade gärna velat jobba veckan ut men det var ju inte nåt alternativ så det är bara att gilla läget. Jag har fotat min mage för första gången under denna graviditet och la upp resultatet=) Är nu i vecka 34 och förlossningen smyger sig sakta inpå en... Har tänkt packa BB väskan i flera veckor nu men inte kommit mig för att göra det så idag hade jag tänkt ta tag i det så allt är klart. Ska med gumman imorgon till Sunderbyn och undersöka ögonen så då hade jag samtidigt tänkt köpa mig en amningsbh. Jag köpte en förra gången på en affär där dom var hur trevliga som helst och det är fan den skönaste bh jag någonsin har ägt! Så jag tänkte åka dit och köpa mig en ny imorgon.

Sen skulle vi behöva lite bodys i strl 50. Har nästan bara köpt kläder i strl 56 och det brukar vara ganska stort till en början. Även om gumman vägde ca 4600 så var det stort. Undra vad den här gullungen kommer väga när det kommer ut? Ska bli spännande att se. Men även om gumman vägde mycket så tror jag inte att det är någon stor skillnad på att knösa ut en unge som väger 1kg mindre. Det är ju jobbigast när huvudet ska igenom och sen när det är över så simmar ju resten av lillen ut på 1 sekund.


Idag ska faster Anna hämta gumman på dagge. Gissa om gumman vart glad när hon kunde göra det! Hon tycker sååå mycket om sin faster=)

Jag hade tänkt försöka plocka ihop lite grann innan gubben kommer hem ikväll. Vårat dammsugarmunstycke är sönder och dom har slut på coop så jag får torrmoppa lite istället. Det får duga! Ska nog stoppa på några tvättmaskiner också. Sen hade jag naturligtvis tänkt hinna vila lite också innan gumman kommer hem.


Nu kom posten så jag ska gå och hämta och kolla om D fick nå pengar tillbaka på skatten?!


/ M


Av Malin Nilsson - 6 april 2009 22:06

Jaha då har man jobbat färdigt för minst ett år framåt. Känns väldigt konstigt ska jag säga er. Men jag har fått så himla ont av att vara igång nu helt plötsligt och även om jag inte gjort många knop som idag så har jag ändå svinont...=( Nå det är bara att gilla läget och lyssna på sin kropp!

Men jag kommer ju komma och hälsa på er flera gånger i veckan i alla fall och styra upp stället;-)


Idag har jag och gumman varit till tandläkaren. Hon var jätteduktig och hade hela 20st tänder! Gapade stort och fick sig en leksak av tandläkaren=)

Sen for vi till vallen och bakade muffins med lite av varje i. Dumle i vissa och vanlig choklad i vissa. Var förbi jobbet med några och jag hoppas att dom dög till finfolket;-)


Imorgonkväll kommer gubben hem och jag längtar så efter honom!

Nu väntar sängen med en söt underbar unge i!


/Natti

Av Malin Nilsson - 5 april 2009 21:05

Idag har vi haft värsta mysdagen=)

Först åkte vi till P, Andreas och Nora och mös ute i solen med varm choklad och bulla *mums* Var hur varmt som helst i solen och gumman åkte även skidor ett litet tag. Sen for vi till Vallen för att pyssla.

Gumman gick ut med moster och Alec för att plocka påskris eftersom jag nu för tiden är helt jäkla orörlig! Måste nästa ringa Raija om det fortsätter så här till veckan. Jag har så förbannat ont under magen när jag rör på mig=(

Bara jag lyfter ett ben så får jag svinont! Kommer knappt upp från sittande ställning för att det gör ont just där. Nå i alla fall så klädde vi riset med fjädrar när dom kom in och sen blåste vi ut äggen och målade dom.

Gumman ÄLSKAR att pyssla och hon hade nog kunnat sitta och måla hur många ägg som helst! Tur att moster är en liten pysseltant också för det är tyvärr inte jag... Haha och inte Alec heller så vi böt barn ett tag=)

Resultatet av dagen vart ett jättefint påskris att ha på bordet. 3 st kycklingar i olika färger och sen har gumman sått gräs på dagge som vi klippt till och stoppat en dagiskyckling i och ställt på köksbordet.

Så nu har vi påskfint här hemma;-)


Jösses, jag tror damen somnade direkt D läste färdigt sagan för henne för det pratar då ingenting från rummet. Duktig gumma!


Imorgon kommer faster Anna hem och det är gumman helt överlycklig över!!! Hon tycker om sin faster så mycket och dom träffas ju tyvärr inte nå mycket eftersom hon pluggar i Uppsala.

Imorgon ska jag med L till tandläkaren också så det kommer bli värre intressant å se om hon öppnar munnen eller inte=)


Nu väntar soffan!

Av Malin Nilsson - 4 april 2009 21:23

Jag är trött och jag är sliten... Min kropp vill ta det lugnt men det är lättare sagt än gjort när man har en 3åring hemma och en karl som inte vet hur det känns att vara höggravid...


 Ska se en film nu men jag lär ju somna direkt.


/M

Av Malin Nilsson - 3 april 2009 20:49

Idag har nog varit bland den tyngsta dagen på jobbet sen jag vart gravid...

Jag känner av typ ett tryck neråt just där magen slutar och jag kan med nöd och näppe ta mig framåt. Jobbar imorgon men det är ju bara till 14 så det är bara att bita ihop! Sen har jag bara tisdag,onsdag och torsdag kvar!


Ikväll ska gubben ge mig massage av både fötter och kropp.

Tur att han har kommit hem till oss igen=)

Men på måndag åker han igen och blir borta till på tisdagkväll så det är väl inte hela världen att han är borta över en natt.

Men jag känner att jag orkar mindre och mindre och då är det skönt att ha honom här som avlastning.


Gumman är på väg i säng nu först så det är tur att hon är ledig imorgon.

Dawid sitter vid köksbordet och hon ligger med öppen dörr och kikar på honom från sängen. Sen brukar hon lägga sig med ansiktet mot väggen och somna efter några minuter. Våran stora tjej!


/ M

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards