Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under april 2009

Av Malin Nilsson - 17 april 2009 19:25

Haha efter dom bilderna spårade det TOTALT och jag har lovat att inte stoppa ut dom=)

Av Malin Nilsson - 17 april 2009 10:38

Liljen hjälper pappi å stoppa i låsen i dörrarna här hemma och jag sitter och slöar framför datorn=) Det är så det ska vara!

Jag och gumman har varit imorse och skjutsat hennen kusin Alexander till sitt dagis eftersom Maria jobbade och mamma var utan bil på Vallen.

Vi ska och hämta honom kl 14.30 Gumman tycker det är skoj å sköta om sin kusin. Hon ville fara och hämta honom från dagis kl 10=)


Idag hade jag tänkt få bäddat bebissängen så det är klar. Går ju in i vecka 36 imorgon så nu börjar det närma sig... HJÄLP!

Börjar helt ärligt talat bli lite nervös för förlossningen men det är på tok för sent att ångra sig nu;-)


Usch vilket tråkigt väder det är ute idag=( Känns inte nå skoj att vara ute med gumman så jag tror vi tar en liten pysseldag inne istället.


Nu ska jag gå och göra någon nytta för jag börjar få lite dåligt samvete när dom här arbetsmyrorna är igång så=)


/ M

Av Malin Nilsson - 16 april 2009 22:17

Här bjuder jag på en bild på Liljen och en av hennes älskade dockor Bertil.


Ska strax gå och sova... Känner mig helt slut!

Väntar bara på att min andra hälft ska bli klar på toan så vi kan gå.


Natti natti!

Av Malin Nilsson - 16 april 2009 20:00

Idag har hela familjen Nilsson/Waara varit lediga! Vi har passat på att storstäda. Dammtorkat,dammsugit,tvättat och skurat. Borrat upp några hyllor också så nu har vi fint i hallen=)

Hade velat hinna ta fönstrena också men det får jag väl göra imorgon istället. Har bara haft lite ont under magen idag fast vi har städat men som jag trodde så har jag fått tillbaka det ikväll istället=(

Skulle lägga mig i soffan och vila mig så jag tar sats å kastar upp vänster ben och under benets transport upp till soffan så skriker jag rakt ut! Dawid frågade förskräckt om det var dags att bege oss mot BB? Men jag skriker bara: Jag tror fan att jag bröt muttan! Helskota så ont det gjorde där nere!!! Det knakade garanterat till också eller så var jag så chockad så jag trodde att det gjorde det... Men ont som fan gjorde det i alla fall!


Imorgon eftermiddag ska D bege sig mot Piteå=( Han ska jobba 3 nätter...

Fredag-söndag så han kommer hem på eftermiddagen på måndag när han sovit några timmar. Usch vad trist att vara hemma en hel helg utan honom...


Nå nu ska jag gå och värma lite oboý och doppa limpmackor i det=) MUMS!


/ M

Av Malin Nilsson - 15 april 2009 10:16

Här kommer en ny magbild och som ni ser så växer den så att det knakar.

Låg ändå under kurvan när jag var till Raija igår så jag är då inte lika stor som när jag väntade Liljen. Men jag känner mig som en valross!

Fast nu är det inte länge kvar!


Du är på dag 243 av 280. (86,8%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 4 fulla dagar (v34+4).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 22 maj 2009
Du har 37 dagar kvar till beräknad förlossning.


Fattar ni att jag nu bara har 37 dagar kvar!!! HJÄLP!

Jag vill inte vara med om en till förlossning! Hmm men det kanske är lite sent att ångra sig nu? Nå, man får ju ut nåt underbart av den i alla fall så det är väl bara att bita ihop!


Idag är gubben hemma också...Han känner sig lite risig och jag tror att han har dragit på sig nån feber m.m Ligger och pustar i soffan och jag sa nyss att du låter fasen som jag gör nu för tiden=)

Jag kan ropa till mitt i allt för att jag får någon förvärk och klaga när jag ställer mig upp för att jag får ont. Ibland får gubben komma och lyfta upp mina ben i soffan för att jag inte kan få upp som för att det gör så ont under magen! Tur att jag har honom;-)


Idag tänkte vi hinna en sväng till farmor och faster för gummans favvo faster ska åka hem till Uppsala idag och gumman ville träffa henne innan hon åker. Ska också försöka hinna till Vallen och fixa nå annonser som pappi ville ha hjälp av Dawid att få in på blocket.


Nu ska jag fortsätta surfa lite och sen bädda ner mig med gubben.


Puss

Av Malin Nilsson - 14 april 2009 11:08

Ja idag har jag varit till Raija och allt såg bara bra ut.

Hjärtljuden var lite lägre på bebben eftersom den låg och vilade.

Dom brukar ligga på 145 men idag låg dom på 132.

Magen var under kurvan nu men den hade växt så hon sa att jag inte skulle oroa mig och att det garanterat INTE är någon bebis på 4600g som Liljen vägde. Men jag vet inte om jag tror på henne för jag tror att det är mycket svårt att veta bara genom att känna och klämma lite på magen.

Huvudet låg nedåt och var ruckbart. Åh, vad jag längtar tills du kommer ut lilla vännen i magen=) När man är till Nora så vill man ännu mer ha en sån underbar liten en!


Idag ska jag vila lite för jag känner mig ännu sliten efter turen ut till stugan igår... Om jag orkar ska jag börja sortera lite bland barnkläderna som Liljen hade när hon var liten.

Gumman är en liten sväng på dagge eftersom det var väldigt länge sedan hon var dit sist! Hon ska imorgon också en sväng och sen är hon ledig till nästa måndag=) Lilja har blivit så stor och duktig nu! Hon har sovit utan blöja i 3 nätter och varit torr varje morgon! Mammas duktiga brud;-)


Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa ett tag tror jag, sen äta lunch.


/ M

Av Malin Nilsson - 13 april 2009 20:37

Idag har det varit underbart väder och vi bestämde oss för att fara till stugan och ta det lugnt i solen. Packade och drog iväg innan jag kom på att det kanske är lite mjukt på isen och tungt att gå ut till stugan...

Men jäkla vad duktig jag var! Pulsade mig fram längs spåren och till slut var vi äntligen framme! Liljen åkte fjällpulka bakom D som skidrade. Mamma och pappa gick samtidigt som pappa drog Alec i bobben. Jag grävde ner mig i snön och där låg jag tills vi efter 4h bestämde oss för att dra oss hemmåt.

Vi grillade korv och åt kakor och mackor å bara njöt hela dagen i stugan!

Hjalle med familj kom förbi en sväng och sa hej så jag fick gossa lite med gubben=)Färden hem såg jag inte fram emot eftersom jag började känna mig rätt sliten i magen... Men som tur var så kom kusin Johnny förbi med skotern och gav mig,Liljen,mamma och Alec lift över.

TACK!!! Gumman somnade i bilen medans vi var på väg hem för att byta kläder. Vi drog till gullungen Nora ett tag och snossade baby!

Sen har farmor och faster förbi och fikade å lekte me gumman en sväng.

 Dagen har varit helt UNDERBAR och jag hoppas på fler!

 Bilder ska jag försöka få hit också men pappa tog kameran till Vallen så jag ska försöka fixa imorgon.


/M

Av Malin Nilsson - 12 april 2009 20:53

Idag har pappi jobbat delad tur. Jag och gumman har städat (så gott som det går) och myst. Kl 15.30 åt vi middag hos Dawids pappa och sen for gubben och jobbade igen=( Jag och gumman åkte hem och städade hennes rum och sen har vi bara myst.


Idag var en stor dag för Liljen. Hon sov utan blöja för första gången och var helt torr imorse! Gissa om hon var mallig när hon vaknade;-)

Inatt sover hon utan igen och jag håller tummarna att det går lika bra nu.


/M 


Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards