Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under april 2009

Av Malin Nilsson - 25 april 2009 11:18

GRATTIS TILL MOSTERS ÄLSKLING PÅ DIN 3-ÅRS DAG!!!

Av Malin Nilsson - 24 april 2009 10:38

Igår var jag på stan med Hjalle och Håjjen. Dom vallade mig runt stan och det gick ju framåt sakta men säkert=) Sen var jag och gumman och prommade senare på kvällen också så jag är mäkta imponerad av min insats!

Vi var ute i flera timmar och var förbi till farmor me så gumman fick lockat ut henne på en promenad hem hit;-) Dom cyklade och busade här hemma tills pappi kom hem ca 19.15 Ska stoppa in lite bilder ikväll tänkte jag.

Orkar inte börja nu...


För tillfället är pappa och Liljen ute och cyklar och jag tänkte städa ihop lite här inne. Gumman har gjort en koja med massa stolar och filtar så det ser ut som om en bomp slagit ner här hemma! Men hon lekte och tyckte att det var himla skoj och mysigt att ha en koja här hemma;-)


Idag ska vi efter lunch och fika på Lyktan tänkte vi oss.

Måste ju passa på när D är ledig å mysa=)

Sen imorgon har Alexander kalas och sen ska vi på middag till Petra med familj!


Nåja nu ska jag plocka ihop lite och sen kanske hinna ut en sväng innan lunchen.


/ Bye

Av Malin Nilsson - 22 april 2009 20:11

Gumman sover sött i min och pappis säng. Vi har bestämt oss för att hon får sova där nu några dagar tills kruppen helt gått över.

Luftfuktaren är på för fullt i rummet och nätterna har gått ganska så bra för henne med den på. Däremot så sover inte Dawid nå om nätterna nu;-/

Han håller på att svettas ihjäl och jag förstår honom för det blir riktigt varmt i rummet! Men jag sover då bra i alla fall:-)


Gubben är i Piteå idag och kommer hem imorgon på kvällen.

Idag har gumman varit på dagis och jag ha typ bara sovit här hemma!

Jag orkar inte göra nåt... Energin finns inte och det kanske inte är så undra på när man är höggravid! Hade tänkt städa lite och tvätta men det fanns inte ens chans att jag orkade me nåt sånt!

Jag har istället nyligen stoppat på en maskin tvätt och hela tvättkorgen är i alla fall full! Helskota också man gör ju inget annat än tvättar tycker jag!

Men den smällen tar jag för jag vill då att mitt barn ska ha på sig rena och fräscha kläder och inte gå omkring med fläckar.


Ikväll är det grey´s!!!

Nu ska jag fortsätta surfa! 

HM

Av Malin Nilsson - 22 april 2009 12:12

Har precis lagt in en beställning på sommarkläder till gumman.

Jösses vad tjusig hon kommer bli;-)

Av Malin Nilsson - 21 april 2009 19:44

Natten mot igår vaknade jag av att gumman hade krupp.

Hon satte sig upp och det bara väste i hennes luftvägar! Hon kippade efter andan och jag visste inte vad jag skulle göra! Tog upp henne från sängen gick med henne till köket och gav henne flytande bricanyl.

Försökte lugna ner henne lite eftersom hon grät så hon fick ännu mindre luft... Satte mig i sängen och vaggade henne i famnen och sjung för henne.

Efter några timmar somnade hon om men det väste för fullt från hennes luftvägar och jag kunde inte somna förrens flera timmar där efter.

Skickade ett meddelande till Dawid vid 3 om vad som hade hänt och han ringde och sa att han kommer direkt från Piteå där han skulle ha jobbat natt. Jag sa att hon sover ju nu men han ville i alla fall komma och vara med henne och det måste jag erkänna att jag var väldigt tacksam över!

Tror inte att jag varit så rädd i hela mitt liv! Jag var på väg till akuten men försökte först lugna ner henne och sen såg jag att det funkade så då avvaktade jag att åka in men händer det igen så far jag!

Vi har varit och hämtat en luftfuktare av Karin (svärmor) och inatt har hon varit mycket bättre i form! Hon har hostat sån där äcklig krupp hosta och andas lite tungt men inte alls som natten innan! Hoppas att hon klarar sig inatt me. Själv har jag blivit förkyld och det är ju så jäkla typiskt!

Gumman ska på daggen ett litet tag imorgon så då tänkte jag passa på å vila mig lite. Har även haft så ont i ryggen idag så jag bara har velat lägga mig ner och gråta! Men det har bara varit å bita ihop!

Imorgon tidigt åker gubben å jobbar igen och kommer hem på torsdag eftermiddag. Hoppas jag är i bättre form under dom dagarna så jag kan roa min söta unge.


På lördag ska vi på middag till Petra Andreas och Nora. Den ungen är verkligen helt underbar! Älskar att sitta och snoosa på henne;-)

VILL OCKSÅ HA!


Nu kommer snart pappi hem med choklad förhoppningsvis=)

Ska gå och kika på Ugly Betty!


/ Bye

Av Malin Nilsson - 19 april 2009 22:15

Jaha den här helgen har inte varit speciellt stimulerande...

Dawid jobbar sin sista natt nu och kommer hem imorgon ca 12.

Ska bli sååå skönt att han honom här hemma med oss igen!

Inte för att Lilja är besvärlig på nåt sätt men jag börjar känna mig ganska osmidig och trött hela tiden nu så det är ju skönt men lite avlastning.


Igår sov vi ju som sagt hos mommo och moffa. Gumman gick och la sig kl 23.20 Hon skulle sova med moster så jag vart ensam i sängen=(

Nå det är ju bra att hon inte vill vara med mammi hela tiden som hon ville vara tidigare. Då kunde man ju inte röra sig från ett rum till ett annat för hon började grina efter en. Men nu är ju damen stor och avgudar både mommo moffa och moster sin! Moster skulle upp och jobba imorse så jag smög in till gumman och vi sov till kl 8.50 Trodde inte mina ögon när jag såg på mobilen vad klockan var=)

Men gumman har varit ganska trött ikväll. Kl 18.30 höll jag på att sortera bort hennes 98/104 kläder för att dom är för korta och då kom hon in i rummet och sa: Mammi jag vill gå sova nu,  jag känner mig så tjött....

Stackars gumman=) Jag höll henne i alla fall vaken till 19.20 och hon slocknade direkt i sängen;-) Mammas lilla gumman!


Jösses vad knodden är igång nu för tiden i magen=)

Det känns som att den är på väg genom magen ibland! Man får liksom trycka tillbaka fötterna när den spjärnar där inne=) Åh vad jag längtar!


Jaha nu ska jag gå och betala en räkning från Wiklunds från när vi målade om sovrummet.


Ha det!

Mys

Av Malin Nilsson - 19 april 2009 12:07

Igår var min lilla dam upp till kl 23.20 Det konstiga var att hon inte ens visade någon trötthet då förutom lite gäspningar.

Hon trivs som fisken i vattnet här med mommo moffa och moster=)

Springer efter dom hela tiden och vill vara med dom;-)

Jag och gumman sov till kl 8.50 imorse! Det är nog rekord! Förutom när hon var liten såklart.


Idag ska vi åka och hälsa på Nora en sväng. Hon växer ju så fort och man hinner ju int me så det är bäst att passa på å våldgästa;-)

Annars har vi int några planer. Agnes fyller år imorgon så dit åker vi nog imorgon kväll och firar henne,

Jag och Maria funderar på att åka till Happis på dagen. Skulle behöva lite sängkläder till lillen.


Nu ska jag gå och se vad gumman gör i badet.


Puss

Av Malin Nilsson - 18 april 2009 20:30

Här bjuder jag på en bild på Liljen och kusin Alexander när gumman sov här på Vallen för nå tag sedan.


Ja, idag har det inte blivit så många knop gjorda av mig och gumman.

Jag har varit i ganska taskig form så vi har mest tagit det lugnt.

Har liksom svårt att andas för att magen börjar trycka på lungorna och allmänt ont när jag ska göra nåt med bara ett ben...

Har gått in i vecka 36 nu så det tar sig=)


Ikväll ska jag och gumman sova här hos mommo och moffa.

Mormor, morfar och gumman har åkt på kalas till Sofia. Jag kände mer för att ligga och vila upp mig så jag vart kvar här hemma.


Hoppas ni klarar er från magsjukan gumman! Den är inge rolig att ha!


Nu ska jag fortsätta och sen lägga mig framför tv:n.


/ M


Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards