Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under februari 2009

Av Malin Nilsson - 16 februari 2009 20:16

Dawid sjunger Bamse för fullt i sovrummet gummans.Hon är lite uppe på övertid eftersom hon ville bajsa och det tog lite tid.

Hon är ganska så trött så jag tror hon kommer somna himla fort men hon har fått en sån himla vilja så hon grinar till över allt så hon tror att hon ska få som hon vill. Oftast är man stark nog att hålla emot men ibland händer det att man faller dit för att hon är så söt.


Idag har vi varit och köpt färg till sovrummet vårat.

Det blir brunt och nougat på väggarna och jag tror det kommer bli svinsnyggt! Ska fixa det i slutet av veckan eller till helgen.


På lördag ska vi och bowla med kusin Linda m.m Efter det ska vi på middag i Nyborg. Hon har ju fyllt 30 år 9 februari. Måste bara komma på någon bra present till henne... Inte så lätt!


Nåja nu ska jag kika runt på lite nya jackor och överdragsbyxor åt gumman på nätet. Vet redan att hon ska få en röd 8848 jacka och byxor till men jag är sugen som fasen på en Polarn och Pyret jacka me. Den kostar en del så D är inte så pigg på det men jag ska försöka övertala honom=)


/ Mallan

Av Malin Nilsson - 14 februari 2009 22:17

Ja äntligen har vi fått in en dörr och dörrkarmar till klädkammaren i hallen och till tvättstugan! En list uppe i taket är också fixad och ingen kan vara gladare än jag=) Imorgon skulle pappa och D fixa gummans rum som det är kvar att tapetsera ena väggen pga att vi bestöllt för lite tapet en gång i tiden. Men imorgon ska det fixas! Ska även stoppa upp en lång list på väggen hennes där vi kan rama in lite teckningar och foton på gumman.

Kommer bli hur fint som helst!


Ikväll så har P och Andreas varit förbi och sett på Melodifestivalen.

Dom som gick vidare fick godkänt till skillnad från förra veckan=(


Imorgon ska jag fylla i klart ang min havandeskapspenning. Ska skicka in den i tid för jag har hört att det krånglar som fasen och tar lång tid för vissa=(

Vet inte ännu från vilket datum jag ska söka men jag känner mig fasen racklig hela tiden! Har foglossningar som gör ont så det heter duga!

Tror inte att jag kommer orka jobba lika länge som när jag väntade Lilja.

Men man vet ju aldrig...


Funderar fasen på att krypa ner i sängen med gumman som kom över väldigt tidigt ikväll. Saknar att mysa med henne. Hon sov hos mommo och moffa igår och det känns alltid så tomt utan henne när hon är borta=(

Tur att det inte händer så ofta;-)


Puss

Av Malin Nilsson - 12 februari 2009 22:21

I helgen ska pappa komma och fixa lite småsaker som vi har skjutit upp här i huset pga att vi behövt hans hjälp. Ska bli sååå skönt när allt äntligen är klart på övervåningen!!! Men nu när D är bortrest så har jag kommit på MASSOR med fler projekt så jag tror han kommer svimma när han får höra=)

Men fint blir det till slut! Skulle verkligen behöva ta oss en tripp till IKEA och inhandla lite nödvändiga saker till mina projekt.

Sen skulle jag vilja riva ut hela jäkla tvättstugan och bara börja om från början med allt där inne... Slänga ut inredning och köpa nytt!

Och det ska jag göra också när vi får sparat ihop lite mer pengar=)

Men nu har vi snart renoverat hela övervåningen utan att behöva ta ett endaste lån på nåt så det är jag ganska stolt över. Vi är ändå ganska bra på att spara när vi verkligen vill;-)


Imorgon går jag till 14.00 Ska och hämta gumman på dagge och sen sägs det att hon ska och sova hos mormor och morfar. Dom har mutat henne ganska bra så dom ska vara säkra på att hon inte ändrar sig som hon ganska ofta brukar göra;-)


Efter helgen ska jag lägga in lite bilder på huset före och efter renoveringarna. Om jag duger till det i den här nya bloggen.

Kul att se att så många kikar in i alla fall.


Mallan

Av Malin Nilsson - 12 februari 2009 10:37

Åh vad glad jag är över att jag fick komma och göra ett nytt ultraljud!

Allt såg jättebra ut och dom gjorde även en undersökning på mig och såg att allt var bra. Knodden låg med benen ikors precis som storasyster alltid sätter benen=) Dom trodde även att dom såg vad det var men var inte helt säkra så därför skvallrar jag inte om det här;-)


Idag mår jag mycket bättre så imorgon ska jag och jobba. Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet efter att varit hemme flera dagar...


Nu kom mamma förbi så jag ska gå och hålla henne sällskap.


Puss

Av Malin Nilsson - 11 februari 2009 20:52

Maria var snabb att anmäla sig att följa med imorgon innan jag ens hunnit fråga henne;-) Ska bli spännande att se vad dom säger och jag håller alla fingrar och tår att allt visar sig vara bra.


Känner mig rätt så handikappad för tillfället. Vågar inte lyfta gumman och inte heller matkassar... Fick ta med mig hela familjen Nilsson idag när jag var tvungen att få handlat. Men förhoppningsvis blir det bättre snart.

Ska vara hemma från jobbet imorgon me men på fredag hade jag nog tänkt försöka ta mig dit. Jag jobbar en kortare dag till kl 14.00 så förhoppningsvis håller jag mig på fötterna hela den tiden=)


Gumman sover nu i våran säng inatt. Orkat inte bära över henne inatt när hon vaknar och ska över så jag tog det säkra före det osäkra och la henne i våran säng. Funderar på om vi ska sova på Vallen imorgon nu när D är borta.

Men vi får se hur vi gör... På fredag ska gumman i alla fall sova hos mommo och moffa sägs det=)


Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och slöa.


/ M 

Av Malin Nilsson - 11 februari 2009 13:57

Ja nu har jag ringt och förklarat situationen för någon barnmorska och jag ska få komma imorgon 9.30 på en undersökning och ett nytt ultraljud.

Ska bli skönt att få vetskap om att den lilla förhoppningsvis mår bra så man kan slappna av någon gång. Dawid är i Kåbdalis så jag får väl fara själv eller om jag tar med mig syster eller mamma kanske om dom nu inte jobbar?



Av Malin Nilsson - 11 februari 2009 11:57

Hej på er!


Tänkte försöka mig på att byta blogg men det visade sig inte vara alltför lätt! Har krånglat och får inte till förstasidan som jag vill ha den=(

Hur fasen får man flera bilder att visas där istället för en och samma???

Någon som kan?


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards